BAŞKAN ÇELİK ŞANTİYELERDE

BAŞKAN ÇELİK ŞANTİYELERDE

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her alanda yoğun bir çalışma gösteren Büyükşehir Belediyesi´nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Çelik Kocasinan Bulvarı´nda yapımı devam eden katlı kavşakların son durumunu da yerinde gördü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her alanda yoğun bir çalışma gösteren Büyükşehir Belediyesi´nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Çelik Kocasinan Bulvarı´nda yapımı devam eden katlı kavşakların son durumunu da yerinde gördü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, incelemelerine Mimarsinan Parkı ile başladı. Bürokratlarıyla birlikte Mimarsinan Parkı´na giden Başkan Çelik, Park Bahçe ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı tarafından parkta yapılan çalışmaları inceledi. Yeni donatı alanlarının eklendiği, kasımpatılarla çiçek yollarının yapıldığı Mimarsinan Parkı, insanların hatıra fotoğrafı çektirebilecekleri bir park haline getirildi. Sonbaharda ağaçların yapraklarını dökmesiyle hüzünlü bir çehreye bürünen Mimarsinan Parkı, yapılan düzenlemelerle sonbaharda da canlı bir görünüme sahip oldu.

Mimarsinan Parkı´nda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Mustafa Çelik, daha sonra Sümer Parkı´na geçti. Mevsimin gelmesiyle ağaç dikimine başlanan Sümer Parkı´nda 600 boylu ağaç dikilecek. Başkan Çelik, parka dikilen ağaçları inceledi ve önümüzdeki haftadan itibaren başlanacak olan çim ve çiçek ekimiyle ilgili bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Sümer Parkı´ndan sonra Köşk Mahallesi´ne yapılan Köşk Sosyal Yaşam Merkezi inşaatına geçti. İnşaatın son durumunu yerinde gören Başkan Çelik, proje üzerinde incelemeler yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Bulvarı´ndaki katlı kavşak çalışmalarını da inceledi. Fuzuli Kavşağı´na yapılan katlı kavşak inşaatının son durumunu yerinde gören Başkan Çelik, buradan Tuna ve 30 Ağustos kavşaklarını birlikte kapsayan katlı kavşak inşaatına geçti. Başkan Çelik, hızla yapımı devam eden katlı kavşakların son durumuna ilişkin bilgi aldı.  


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"