BAŞKAN ÇELİK´İN EŞİ İKBAL ÇELİK,

BAŞKAN ÇELİK´İN EŞİ İKBAL ÇELİK,

ENGELLİ ÇOCUKLAR VE AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ ...

?ALLAH KATINDA ENGEL YOKTUR?
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik, Şehit Yiğitcan Çiğa Özel Eğitim Uygulama Merkezi´nin öğrencileri ve aileleriyle bir araya geldi. Düzenlenen Yemeğe katılan İkbal Çelik, engelliliğin dünyevi bir durum olduğunu belirtti; ama bu dünyada da engelleri kaldırmak için kurum ve kuruluşlar kadar her bireye görev düştüğünü söyledi.
Şehit Yiğitcan Çiğa Özel Eğitim Uygulama Merkezi´nin yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik´in yanı sıra Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Burada bir konuşma yapan İkbal Çelik, Peygamberimiz; ?Yorgunluk, hastalık, tasa, keder, sıkıntı ve gamdan, ayağına batan dikene varıncaya kadar, Müslüman´ın başına gelen her şeyi Allah, onun hatalarını bağışlamaya vesile kılar? şeklindeki Hadis-i Şerif´ini hatırlatarak başımıza gelen her sıkıntı ve bu sıkıntılara göstereceğimiz sabrın aynı zamanda Allah´ın bir nimeti olduğunu belirtti.
Engelliliğin dünyevi bir durum olduğunu ve Allah katında engellerin bulunmadığını ifade eden Çelik, ?Ebedi alemde engeller söz konusu olmayacaktır. Engel fani dünyada söz konusudur; ancak bize düşen de bu engelleri kaldırmak için elimizden gelen gayreti göstermektir. Sizlerin hayatınız kolaylaştırmak için her kurum kuruluş gibi her bireyin de destek olması gerekir. Engelliler için küçücük bir engeli kaldırmak dahi Yüce dinimizde sadaka düzeyindedir. Bu bilinçle sizlere destek olmak için elimizden geleni yapacağız. Kayseri Büyükşehir Belediyemizin engellilerimiz ve ailelerinin hayatını kolaylaştıracak önemli projeleri var. Engelli Yaşam Merkezi, Mola Evleri gibi projelerle Kayseri´yi engelsiz bir kent yapmak için gayret gösteriyorlar. Bu gayrete her birimiz destek vermeliyiz? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ