BAŞKAN ÇELİK´TEN

BAŞKAN ÇELİK´TEN

KESİNTİSİZ NÖBET

Başkan Çelik, demokrasi nöbetinin 20´inci gününde ilçe belediye başkanlarıyla yine Cumhuriyet Meydanı´ndaydı
15 Temmuz´dan bu yana Cumhuriyet Meydanı´ndaki demokrasi nöbetini kesintisiz sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 20 gündür canlılığını ve coşkusunu kaybetmeyen Kayseri halkına teşekkür etti. Başkan Çelik, tüm Kayseri halkını demokrasi nöbetinin finalinin yapılacağı 7 Ağustos Pazar günü Cumhuriyet Meydanı´na çağırdı.
Demokrasi nöbetinin 20´inci günü yine Kuran-ı Kerim´in okunması ve dualarla başladı. Kayseri´deki nöbete Tarihçi-Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu da katıldı. Mert, yiğit, vatan sevdalısı Kayserililerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yenişehirlioğlu, "Türkiye Cumhuriyeti´nin en büyük hainlik kalkışmasını durduran Türk halkıdır. Vatanımıza, bayrağımıza, dinimize karşı olan şer çetelerini püskürttük" diye konuştu.
7 AĞUSTOS İÇİN ÇAĞRI YAPTI
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de demokrasi nöbetine eşi İkbal Çelik ile birlikte katılarak halkı selamladı. Kayseri halkının 20 gündür canlılığını ve diriliğini kaybetmediğini ifade eden Başkan Çelik, "Bu şehrin sahipleri sizler ve bizleriz. 7 Ağustos Pazar günü demokrasi nöbetinin finalini hep birlikte yapacağız. Sizler için sürprizlerimiz var. Tüm Kayseri halkını Cumhuriyet Meydanı´na bekliyoruz" dedi.
Daha sonra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de kürsüye çıkarak Başkan Çelik ile birlikte halkı selamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, kürsüden indikten sonra her gece olduğu gibi meydanı dolaşarak halkla bir araya geldi. Başkan Çelik, ilk olarak Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş.nin standını ziyaret etti ve burada vatandaşlara simit ve meyve suyu dağıttı.
Başkan Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik ise AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar ve yöneticilerle birlikte kürsüye çıkarak halkı selamladı. İl Kadın Kolları "Kayseri Meydanı´nda akşamdan sabaha vatan savunmasında hep beraberiz" çağrısı yaptı.
Başkan Mustafa Çelik, eşi ile birlikte AK Parti Kadın Kollarının çadırını da ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Eski Milletvekili Ahmet Doğan da katıldı. Başkan Çelik, demokrasi nöbetine katılan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ile AK Parti Melikgazi, Kocasinan ve Talas teşkilatlarıyla da bir araya geldi.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor