BAŞKAN ÇELİK´TEN OY ÇAĞRISI

BAŞKAN ÇELİK´TEN OY ÇAĞRISI

OYLAMA OCAK AYI SONUNA KADAR DEVAM EDECEK


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, vatandaşları Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi için oy kullanmaya davet etti.

Kayseri´nin gelecek yıllarına damga vuracak en önemli hamlelerden birisi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlanan projelerden üçünün finale kaldığını ve bunlar arasından uygulamaya konulacak olan projeyi vatandaşların oylarının belirleyeceğini ifade eden Başkan Çelik, "Öncelikle Sahabiye´de oturan vatandaşlarımızın sonrasında da konuyla ilgili fikri olan herkesin projeleri incelemesini ve oy vermesini rica ediyoruz. Konuyla ilgili herkesin söyleyecek sözü olduğunu biliyoruz. Projelerimizi kamuoyuna sunmamızdaki ana amaç da zaten bu. Projeyle ilgili fikir beyan etmek ve tavsiyelerde bulunmak isteyen herkesi buraya davet ediyoruz" dedi.
ÖNE ÇIKAN KRİTERLER
Proje seçiminde dikkat edilecek olan hususların da altını çizen Başkan Çelik, oylama sonucunun yanısıra gelen tavsiyelerin ve hava mania kodlarının vereceği son yükselti ölçülerinin projenin nihai sonucunu belirleyeceğini kaydederek, "Özellikle ulaşım ve otopark çözümleri, sosyal donatılar, yeşil alan miktarı, bizim projeyi değerlendirirken öne çıkan kriterlerimiz olacak. Ayrıca bölgede çok sayıda tarihi eser var. Hangi proje, tarihi eserleri daha iyi korumuş buna da dikkat edeceğiz. Bunun yanısıra genel konsepti ve mimari tasarımı, ofis-konut dengesi ve projenin ekonomik fizibilitesi de dikkate alınacak diğer hususlar olacak. Bir başka önemli kriter de projenin Cumhuriyet Meydanı ile bütünleşmesi olacak. Çünkü bu proje, Kayseri´nin meydanını da içine alan bir proje. Projeye nihai şeklini vermeden önce tüm bu kriterleri gözönünde bulunduracağız" dedi.
OYLAMA OCAK AYI SONUNA KADAR DEVAM EDECEK
Başkan Çelik, sözlerinin sonunda da vatandaşları, Ocak ayı sonuna kadar Büyükşehir Belediyesi girişinde bulunan standa gelerek projeleri incelemeye ve oy kullanmaya davet etti.



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti