BAŞKAN ÇELİK´TEN SPOR CAMİASINA MÜJDE

BAŞKAN ÇELİK´TEN SPOR CAMİASINA MÜJDE

ÇELİK, ?MALZEME YARDIMI YILDA İKİ KEZ YAPILACAK?

Büyükşehir Belediyesi tarafından amatör spora her yıl yapılan malzeme yardımı devam ediyor. Malzeme dağıtım töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sporculara iki ayrı müjde verdi. Törene Vali Süleyman Kamçı ile Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan da katıldı.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kayseri Şubesi´nin organize ettiği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından 77 amatör kulüp için yaklaşık 110 Bin TL´ye alınan malzemelerin dağıtım töreni Sümer Sahası´nda düzenlendi. Hem malzeme dağıtımı, hem yeni sezon açılışı hem de geçmiş sezonki şampiyon olan takımlara kupalarının verilmesi için düzenlenen törene Vali Süleyman Kamçı, Dünya Etno Spor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe belediye başkanları, ASKF Başkanı Musa Soykarcı, Amatör Spor Kulüplerinin başkanları, sporcular ve davetliler katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı şöyle dedi:
Törende yaptığı konuşmaya insana yatırım konusundaki hassasiyetini dile getirerek başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise şöyle konuştu:
Konuşmasında sportif başarı için altyapının önemini vurgulayan ve bu nedenle amatör sporu desteklemeyi sürdüreceklerini söyleyen Başkan Mustafa Çelik, iki ayrı müjde verdi. Başkan Çelik, amatör spor kulüplerine yılda bir kez yapılan malzeme dağıtımının artık yılda iki kez yapılacağını belirtti ve devre arasında da malzeme yardımı yapacaklarını söyledi. Argıncık Amatör Spor Tesisleriyle ilgili projeden de bahseden Başkan Çelik, amatörün en önemli sorunu olan tesis sorununu 2017 yılında hayata geçirecekleri bu projeyle çözeceklerini belirtti.
Törene katılarak bir konuşma yapan Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan da altyapının olmaması ve lisanslı sporcu sayısının yetersiz olması halinde sporda istenilen başarıların gelemeyeceğini söyledi. Konuşmasında Süper Lig kulüplerine de çağrı yapan Erdoğan bu kulüplerden alt yapı bütçelerini artırmalarını istedi. Devletimizin son 13-14 yılda spor alanında çok önemli yatırımlar yaptığını ve tüm illerde önemli spor tesislerinin bulunduğunu vurgulayan Bilal Erdoğan, fiziki mekanların gençlerle dolması gerektiğini belirtti. Spora sağladığı destekler nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür eden Erdoğan şöyle dedi:
Konuşmaların ardından geçen sezonun şampiyon takımlarına kupaları verildi. Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı da spora desteklerinden dolayı Başkan Mustafa Çelik´e şükran plaketi takdim etti. Kupa töreninin ardından ise Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan spor malzemeleri sporculara teslim edildi.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak