BAŞKAN ÇELİK´TEN YATIRIM GEZİSİ

BAŞKAN ÇELİK´TEN YATIRIM GEZİSİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırımları yakından takip etmeye devam ediyor. Başkan Çelik, sahaya çıkarak şehrin birçok yerinde yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, incelemelerine Osman Ulubaş Kayseri Fen Lisesi inşaatı ile başladı. Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılacak olan Fen Lisesi inşaatını Hayırsever Osman Ulubaş ile birlikte gezdi.
Osman Ulubaş Fen Lisesi inşaatından Bekir Yıldız Bulvarı´na geçen Başkan Mustafa Çelik, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Bekir Yıldız Bulvarı üçüncü etabının son durumunu yerinde gören Başkan Çelik, bu yıl tamamlanacak olan yolla ilgili bilgi aldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Bekir Yıldız Bulvarı´ndan Argıncık´a geçerek bir süre önce temeli atılan Amatör Spor tesislerinin inşaatını gezdi. İnşaatın son durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Çelik, çalışanlarla da sohbet etti. Başkan Mustafa Çelik, Argıncık sahasında maça çıkacak olan iki takım oyuncularıyla da sohbet ederek başarı diledi ve fotoğraf çektirdi. Başkan Çelik, oyunculara birkaç ay sonra çok güzel bir tesise kavuşacaklarını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Kocasinan Bulvarı´nda Fuzuli ve 30 Ağustos Kavşağı arası köprülü kavşak ve yol yapım çalışmalarını da takip etti. Başkan Çelik, çalışmaları izlerken yoldan geçen sürücülerle de selamlaştı. Çalışma yapılan güzergahtaki İnönü Parkı´na da geçen Başkan Çelik, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Çelik, bir bebeği de kucağına alarak uzun süre ilgilendi. Başkan Mustafa Çelik, İnönü Parkı´nda piknik yapan aileleri de ziyaret ederek onlarla çay içti. Başkan Mustafa Çelik, parktaki çocuk oyun alanlarında çocuklarla yakından ilgilendi ve bazı çocukların salıncağını salladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, temeli kısa süre önce atılan ve inşaatları hızla ilerleyen Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi ile Köşk Sosyal Yaşam Merkezi´ni de gezdi. Başkan Çelik, inşaatların son durumuyla ilgili bilgi aldı.
Başkan Mustafa Çelik, sosyal yaşam merkezlerinin ardından Şehir Mezarlığı´na geçerek burada yapılan çalışmaları takip etti. Başkan Çelik´e Kocasinan Belediyesi Eski Başkanı Bekir Yıldız da katıldı. Şehir Mezarlığı´nda yapılmakta olan hizmet binası ve Mezarlık Camisi inşaatlarını gezen Başkan Çelik, çevre düzenlemesi çalışmalarını da yerinde gördü.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yine temeli kısa süre önce atılan yatırımlar arasında bulunan Belsin Emniyet Hizmet Binası ile Güreş Eğitim Kamp Merkezi inşaatlarını da gezdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"