BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

BAŞKAN  ÇOLAKBAYRAKDAR

"PARKLARA TARTAN PİST YAPIYORUZ"

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, dinlenme ve spor yapma alanı olan parklara tartan; yürüme ve koşu pistleri yaptıklarını vurguladı?
Kocasinan Belediyesi sınırları içerisinde bulunan parkların yürüyüş yollarını yeniden düzenlediklerini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar "Hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir mekanlar oluşturmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Çevremizi daha estetik boyutlara kavuşturmak amacıyla çalışmalarımız sürüyor" değerlendirmesinde bulundu?
Birçok parka spor alanları yaparak, spor aletleri yerleştirdiklerini, tartan pistler kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Yeni yapılan parkları günün şartlarına uygun olarak donattığımız gibi eski parklarımızı da yeniliyoruz. Parklardaki yürüyüş yollarının alt yapılarında düzenleme yaparak tartan pistler yerleştirdik. Amacımız, parklarımızda günün şartlarına uygun, donanımlı, daha rahat ve nezih bir ortam hazırlamak; 7´den 70´e herkesin daha kaliteli biçimde yararlanmasını sağlamak? şeklinde konuştu.
Sporun ve beden eğitiminin toplumda yaygınlaştırılması ve daha sağlıklı biçimde yapılması için parkların yürüyüş yollarını tartan pist seviyesine taşımaya başladıklarının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar şunları kaydetti? ? Parklarımızı daha çok kullanılır hale getirmek için çeşitli projeler geliştiriyoruz. Teknolojik gelişmelerin de yaygınlaşmasıyla daha kaliteli koşu ve yürüyüş imkanı sağlayan tartan pistleri parklarımıza yaparak vatandaşlarımızı spora da teşvik ediyoruz. Uzmanlar tartan pistlerin; yumuşak zeminiyle, yürüme kolaylığı sağladığını, yorulmayı engellediğini, uzun ömürlü, dayanıklı, çevreci bir yapıya sahip olduğu için daha yararlı olduğunu belirtiyor. Böylece tartan pistlerde spor yapmak daha cazip hale geliyor. Bu yıl 9 parkımızda uzunluğu 8 kilometreyi bulan toplam 20 bin metrekare alana tartan pist yaptık. Vatandaşlarımız güle güle kullansın?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor