BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR:

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR:

?KOCASİNAN´IN YENİ YOLLARI, TÜRKİYE´YE ÖRNEK OLACAK? ...

Kocasinan Belediyesi, vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını daha iyi bir şekilde karşılamak amacıyla topografyanın müsait olduğu yerlerde imar planlamasını yeniledi. Bu yenileme ile yeni yapılacak yollar ile daha çağdaş, daha güvenli, daha konforlu ve daha düzenli alt ve üst yapı inşası hedeflenirken, konuya dair açıklama yapan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Zümrüt Mahallesi´ne yapılacak olan Vezirler Yol Projesi´nin Türkiye´ye örnek teşkil edeceğini kaydetti.
İmar planlamasında revizyon yaparak yeni yapılacak yollar ile daha çağdaş, daha güvenli, daha konforlu ve daha düzenli alt ve üst yapı inşası hedeflediklerini vurgulayan Kocasinan Belediyesi Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar çalışmalara yönelik olarak yaptığı değerlendirmede ?Yeni planlanan bölge ve yollar da ulaşım yollarını önceden planlanarak yapacağız.? diyen Başkan Çolakbayrakdar, ?Yeni yollar yaparken çevresinde binalar oluşmadan bütün her şeyi kapsayan ulaşım yolları yapacağız. Yani yapılacak yeni yollarda üst yapı, alt yapı, bisiklet yolu, yaya yolu ve araç yolu faaliyetleri gibi çalışmalar önceden planlanarak yapılacaktır. Bunun ilk örneğini de Zümrüt Mahallesi´nde hayata geçiriyoruz? ifadesini kullnadı?
Sözlerinin devamında ?Yol medeniyettir´ anlayışı ile 116 mahallede yeni yollar yaparak ve mevcut yolları yenileyerek, ulaşımı daha konforlu hale getirdiklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, ?2016 yılında 99 kilometre asfalt yol, 100 bin metrekare yaya yolu, 5 bin araçlık otopark yaptık. Yeni asfalt şantiyemizle bu yıl içerisinde ilçe genelinde planladığımız 160 bin ton asfalt serimi gerçekleştireceğiz? diye konuştu.
Sözö ?Daha Güçlü Türkiye´ ve ?Yeni Kocasinan´ için 116 mahallemizde ulaşımdan altyapıya, çevreden kültür-sanata, eğitimden spora, pazar yerinden temizlik hizmetlerine kadar tüm alanlarda yatırım yapmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. Kocasinan´ı geleceğe taşıyarak dünya standartların üzerine çıkartacağız ve ?Yeni Kocasinan´ örnek teşkil edecek? şeklinde konuşan Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerle ilçe sakinlerinin refah düzeyinin artmasını ve yaşam kalitesinin daha da yükselmesini sağlayacaklarını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti