BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR ,

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR ,

?YAMULA, KAYSERİ´NİN SOSYAL HAYATINA RENK KATIYOR?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yamula Baraj Gölü´nde hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, ?Yamula Barajı´nın doğal güzellikler ve yapılan yatırımlar sayesinde; Yamula, Kayseri´nin sosyal hayatına renk katıyor? değerlendirmesinde  bulundu?

Çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgiler alan Başkan Çolakbayrakdar´a, Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç eşlik etti. Yamula Baraj Gölü´nün artık bir cazibe merkezi haline geldiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Vatandaşlarımızı günün yorgunluğundan kurtarabilmek için sosyal mekanlar yapıyoruz. Bunlardan birisi ise Kuşçu Bölgesidir. Şehrin içerisinde deniz manzaralı bir dinlenme alanı olan Kuşçu, 7´den 70´e herkese hitap etmeye başladı. Buraya emek harcayan başta Kocasinan Belediye eski Başkanı Bekir Yıldız´a, Mustafa Çelik´e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kuşçu´nun şehrin sosyal yaşantısını renklendirmesini ve hobi amaçlı bir mekan olmasını sağlamak için gayret ediyoruz. Şuan Kuşçu´da; yüzme havuzu, yeme-içme mekanı, tatil köyü ve günü birlik konaklanacak tesislerimiz var. Bunların hepsi bir başlangıçtır. İnşallah Kuşçu´yu çok daha büyük bir alana çevirip, şehrin sosyal hayatını renklendirecek bir bölge haline getireceğiz. Bunun yanı sıra Kuşçu´nun tanıtımı için değişik zaman dilimlerinde farklı etkinlikler yapıyoruz. Önümüzdeki zamanlarda ise su sporları; yelken veya su kayağı gibi değişik etkinliklerin yapılması için yoğun çalışmalar yürütüyoruz? ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, ?Kayseri´de sosyal hayatı renklendirmek ve zenginleştirmek için birbirinden özel projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz? diyerek noktaladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ