BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

HER AKŞAM VATANDAŞLARLA BİR ARADA

Ramazan ayının bereketini vatandaşlar ile paylaşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar birbirinden farklı etkinliklerle mahalle buluşmalarına devam ediyor.
Mesaisinin büyük bir bölümü halkın arasında geçiren, hizmetlere ilişkin görüşlerini alan, taleplerini dinleyen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, her teravih namazından sonra farklı mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Çolakbayrakdar´ın dün akşamki durağı Kayabaşı Mahallesi oldu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Çolakbayrakdar, mahalle sakinleriyle bol bol sohbet etti. İkram edilen çaylar eşliğinde gerçekleşen sohbette çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çolakbayrakdar, gelen talepleri de not aldı.
Başkan Çolakbayrakdar, Ramazan Ayı´nın; ibadetin, toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı ay olduğunu belirterek şöyle konuştu, ?Biz Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelmeye, onlarla hasbihal etmeye özen gösteriyoruz. Haftalık esnaf ziyaretlerimizi geleneksel hale getirdiğimiz gibi, ?Başkan Sizi Dinliyor´ programları çerçevesinde kadınıyla erkeğiyle, çocuğuyla ihtiyarıyla tüm mahalle sakinlerimizle bir araya geliyoruz. Ramazan ayı vesilesiyle bu hasbihallerin sıklığı arttı. Malumunuz içerisinde bulunduğumuz bu mübarek ayın maneviyatı da bunu gerektiriyor zaten. Vatandaşlarımızla her buluşmamızda sadece sohbeti değil, ekmeğimizi, mutluluğumuzu ve hüznümüzü de paylaşıyoruz. Doğrusu vatandaşlarımızın teveccühü de bizlere ne kadar doğru ve kutlu bir yolda yürüdüğümüzün ispatı niteliğinde geliyor.?
Her yaş grubuyla keyifli sohbetlere imza atan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi İkram Çeşmesinden akan limonatayı da kendi elleriyle dağıttı.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor