BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

GÜL PARK´TA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip istek ve önerileri dinleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, teravih namazı sonralarında farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Mahalle kültürünü, komşuluk ilişkilerini, dayanışmayı, paylaşmayı yaygınlaştırmak amacıyla mahalle sakinleriyle sık sık bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar´ın, bu seferki durağı Kayseri´nin en güzel parklarından biri olan Sümer Mahallesi´ndeki Gül Park oldu.
Başkan Çolakbayrakdar Gül Park ziyareti sırasında yoğun ilgisiyle karşılaştığı mahalle sakinleriyle çay içip bol bol sohbet etti. Gül Parkın, mahallenin sosyal yaşamına renk kattığını İfade eden Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan´ın genelinde oluşturulan parkların büyüklüğünün yanında çok amaçlı ve işlevli olması için her türlü çalışmanın yapıldığını belirterek, parklarda oturma grupları, yürüyüş ve koşu yolları, çocuk oyun aletleri ve havuz olmasına özen gösterdiklerini söyledi.
Vatandaşların geç saatlere kadar Sümer Gül Parkı´nda vakit geçirmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, ?Sümer Gül Parkı´nı geçen yıl açılışını yaptık. Şimdi görüyoruz ki ciddi manada vatandaşlarımız tarafından rağbet edilen bir yer olmuş durumdadır. Gecenin geç saatleri olmasına rağmen hala cıvıl cıvıl vaziyette ve her kesimden insanımızın rağbet ettiği bir yer haline gelmiş olduğunu gördük. İnsan odaklı hizmetler yapıldığı zaman hemşerilerimiz tarafından ciddi manada karşılık görüyor. Bu bizi daha da mutlu ediyor.? diye konuştu.
Vatandaşların daha iyi vakit geçirebilecekleri sosyal alanları artıracaklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Bizim amacımız bunun gibi parkları bütün mahallelerimizde yaygın hale getirmek, sosyal olarak bütün vatandaşlarımızın rahatlıkla gelebilecekleri oturabilecekleri rekreaktif alanlar oluşturabilmek. Yapacağımız işler noktasında ciddi manada motive olduk. Önümüzdeki günlerde inşallah buraya daha iyi fonksiyonlar ekleyeceğiz ve bunun gibi parklarımızı her mahallemizde daha yaygın hale getirerek, Kocasinan´ı geleceğe hazırlayacağız.? ifadesini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan´ı eskisinden çok daha güzel ve modern bir şehir yapacaklarını sözlerine ekledi.
Hoş sohbetlerin ve renkli görüntülerin oluştuğu ziyarette, Başkan Çolakbayrakdar, mutlulukları yüzlerine yansıyan çocuklarla ve vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Vatandaşlar da Kocasinan Belediyesi´nin yapmış olduğu park ve yeşil alan çalışmalarından çok memnun olduklarını belirterek, Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor