BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

YÜZER HAVUZU VE YÜZER İSKELEYİ İNCELEDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yamula Baraj Gölü üzerinde yapımı tamamlanan yüzer iskele ve yüzer havuzu yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Çolakbayrakdar bölge sakinleriyle de sohbet etti.
İnsan odaklı üretmenin gayreti içerisinde her geçen gün, önemli hizmetlerin tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulmasını sağlayan Başkan Çolakbayrakdar, yüzer iskele ve yüzer havuzu yerinde görerek, yapılan çalışmalar hakkında Birim Müdürlerinden bilgiler aldı. İnceleme esnasında Başkan Çolakbayrakdar´a eşi Fatma Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcıları ve Birim müdürleri de eşlik etti.
Başkan Çolakbayrakdar, bir yandan Kocasinan´ın yeni çehresine kavuşması için projeler ürettiklerini, bir yandan da Yamula Baraj Gölü üzerinde balıkçılık, gezi ve çevre düzenlemesi konusundaki çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.
Yamula Baraj Gölü´nü cazibe merkezi haline getirecek projeleri birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, ?Yüzer iskele ve yüzer havuz hizmetimizle, yerli ve yabancı misafirlerin baraj gölünde eşsiz doğa manzarası eşliğinde gezi yapmalarına imkân sağlıyoruz. Su derinliğinin fazla olduğu baraj gölünde yüzmek isteyenler için de güvenli bir alan oluşturduk. Böylelikle vatandaşlarımız güvenli bir şekilde yüzebilecekler. Şu an sabit haline getirdiğimiz yüzer havuz ve yüzer iskele dalgaların durumuna göre su üzerinde yüzer halde de hizmet verebilecek.? diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, ?Belediye hizmetlerimizi vatandaşımızın refahını, huzurunu, mutluluğunu ve geleceğini düşünerek yapıyoruz. Biz vatandaşlarımızın birlikteliği ile geleceğe daha modern, daha yaşanabilir, daha yeşil, daha temiz ve daha güzel bir şehir taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.? diyerek sözlerini tamamladı.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı