BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

?SÖZ KONUSU VATAN İSE, GERİSİ TEFERRUATTIR.´´

Demokrasi nöbetine aralıksız devam eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, meydanlarda kardeşlik ruhunun sergilendiğine vurgu yaparak, ?Gündüz işte, gece nöbetteyiz. Demokrasi nöbetindeki kararlılığımız devam edecek. Meydanlardaki bu birlik ve beraberliğin ilelebet devam edeceğine inanıyorum.? dedi.
Cumhuriyet Meydanı´nda demokrasi ve milli irade için nöbet tutan Başkan Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte, vatandaşlarla yakından ilgileniyor. Yediden yetmişe her kesimden vatandaşın sevgi seliyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmıyor.
Demokrasi nöbetinde kısa bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, nöbetin 7. gününde ailesiyle birlikte vatandaşın yanında olduklarını belirterek, ?Ülkemizde 15 Temmuz Cuma günü maalesef olumsuz bir durum yaşandı. Darbeye tepki olarak tüm Türkiye´de halk meydanlara döküldü. Milletimiz o günden bugüne kadar demokrasi nöbeti tutarak milli iradenin darbe ile engellenemeyeceğini tüm dünyaya gösterdi. Kayseri halkı da gece gündüz meydanlarda demokrasi nöbeti tutuyor. Birlik ve bütünlük içerisinde Kayserililer tarafından bir dayanışma örneği sergilendi. Bunu yalnızca Kayseri´de değil; Türkiye´nin bütün illerinde görüyoruz. Türkiye´nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine, her yerinde aynı milli duruş sergileniyor. Herkes birlik beraberlik içerisinde, hep bir ağızdan, ?Söz konusu vatan ise; gerisi teferruattır.´ dedi. Yediden yetmişe herkes, tek vatan, tek bayrak, tek devlet için meydanlarda darbeye karşı tepkisini ortaya koyuyor. Bizler de demokrasi nöbeti için ailece buradayız. Her daim milletimizin yanında yer alacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ?nöbet bitti´ diyene kadar bu demokrasi nöbetimiz devam edecektir.? ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, bundan sonra Türkiye´yi aydınlık günlerin beklediğini belirterek, ?Daha güzel Türkiye için bugün kazanılmış birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun ilelebet devam etmesini diliyorum.? diyerek sözlerini noktaladı.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"