BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

DAHA YEŞİL KOCASİNAN İÇİN İŞ BAŞINDA

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Daha Yeşil Kocasinan´ için yapılan çalışmalar çerçevesinde, Yıldızevler Mahallesi´nde devam eden park yapım çalışmalarını inceledi. Başkan Çolakbayrakdar çalışmalara bizzat katılarak, su terazisiyle kilit parke döşemesinin inceliklerini çalışan işçilere gösterdi.
Kocasinan´ın daha yeşil bir görünüme kavuşması için mevcut parkları yenilerken, yeni park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Başkan Çolakbayrakdar, ilçede dönüşüm ve değişimin daha hızlı bir şekilde olması için çalışmaları sık sık kontrol ediyor. Bu kapsamda, birim müdürleriyle birlikte Yıldızevler Mahallesi´ndeki park yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, yetkililere çalışmaların daha da hızlandırılması talimatını verdi. İncelemeler esnasında eline su terazisini alan Başkan Çolakbayrakdar, bir mühendis gözüyle kilit parke döşemenin inceliklerini de işçilerle paylaştı.
İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, daha yeşil, daha güzel, daha çevreci, daha modern bir Kocasinan için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayarak, ?Yıldızevler Mahallesi´ne diğer mahallelerde olduğu gibi yeni park alanları kazandırıyoruz. Bütün gayretimiz, çabamız, çevre sakinlerine, hemşerilerimize daha mutlu ve daha huzurlu olacakları bir ortam hazırlamak, daha çevreci yaklaşımlarla onlara hizmet edebilmektir. Sloganımızda da söylediğimiz gibi daha yeşil bir Kocasinan için çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Planladığımız park, yeşil alanlar ve kamelya ile donatılarak, Türkiye´ye örnek bir park olacak. Spor aletleri ve çocuklara yönelik oyun alanları ile 7´den 70´e her kesimden vatandaşa hizmet verecek. Son halini görmeyi büyük bir heyecanla beklediğimiz parkımız şimdiden hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.? İfadelerini kullandı.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor