BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

?KOCASİNAN´DA YAŞAMAK AYRICALIK OLACAK?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar medya gurubumuza nezaket ziyaretinde bulundu? Ziyarette haber ekibimize 2017 yatırım programları ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Çolakbayrakdar, ?2017 yılında kaynaklarımızı çok daha rasyonel kullanarak büyük başarılara imza atacağız. Öyle ki Kocasinan İlçesi sınırları içerisinde yaşamak artık ayrıcalıklı hale gelecek? ifadesini kullandı?
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar medya gurubumuza nezaket ziyaretinde bulundu? Kay- Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya tarafından ağırlanan Başkan Çolakbayrakdar Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mumammer Kılıç´ın da hazır bulunduğu ziyarette haber ekibimize 2016 yılında hayata geçirilen projeleri değerlendirip, 2017 yılının çalışma sistemi ve projeleri hakkında bilgiler verdi? Başkan Çolakbayrakdar şunları kaydetti ?Bugün için geldiğimiz noktada hedeflerimizin bir çoğunu yerine getirdik. Ama yüzde yüz mü derseniz, hayır yüzde yüz getiremedik. Genel çerçevede baktığımızda bizim için gayet iyi bir yıl geçti. Hedeflerimiz, yapmak istediklerimiz noktasında gayet iyi bir noktadayız. Eksikliklerimizi de bu sene çalışma performansımızı bir kademe daha artırarak telefi edeceğiz?. 2017 içerisinde eksizk kaldığına kanaat getirdiğimiz konuları tamamlayacağız? Şu anda kendi içimizdeki birim müdürlerimizle toplantılar düzenleyip, hem 2016 da ki yaptıklarımız noktasında hedeflerimize ne kadar yaklaştık; veya hedeflerimizi yaklaşmanın ötesinde bazı birimlerle de hedeflerimizin üzerine çıktığımız yerler var??
Başkan Çolakbayrakdar sözlerinin sonunda 2017 yılına dair hedef ve planlarına dairde şöyle konuştu?. ?2017´de ve daha sonraki yılarda neler yapacağımızla ilgili de çalışmalarımızı yürütüyoruz? Ama tabiî ki bizim nihai hedefimiz 1 yıllık projeksiyonlar değil? Daha büyük çalışmaların içerisinde 1´er yıllık çalışma dilimleri? Burada ortaya koyacağımız ve önümüzdeki günlerde sizler vasıtasıyla bütün kamuoyuyla bir kez daha paylaşmak istediğimiz ; 2016´da yaptıklarımızı ve 2017´de bu büyük projeksiyon içerisindeki çalışma dönemiyle ilgili neler yapacağımızı bir kez daha paylaşacağız. Şunu söyleyebilirim ki rütin belediye hizmetleri noktasında şükür imkanları olan bir belediyeyiz. Teknik imkanları olarak yeterli teknik donanımız var? Hem de kaynak olarak yeterli kaynakları olan bir belediyeyiz? Hatta ve hatta inşallah önümüzdeki günlerde ve yıllarda bu çok daha iyi görülecek. Kocasinan Belediyesi olarak üstüne basa basa söylüyorum kaynaklar çok daha rasyonel kullanılırsa neler yapılabileceğini örnekleriyle ortaya koyacağız ve inşallah önümüzdeki yıllarda Kocasinan belediyesi sakinlerimiz çok daha mutlu olacak? Hatta biz şöyle iddialı bir söylem geliştirdik Kocasinan sınırları içerisinde yaşamak artık ayrıcalıklı hale gelecek? İnsanlar gerek ticarette, gerek yaşam bölgelerinde, gerekse daha farklı günü birlik ziyaretlerde Kocasinan Bölgesinde olmanın ayrıcalığını 7 den 70´e kadın erkek herkes hissedecek bunun gayret ediyoruz ?
HABER: S.ERDOĞAN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da