BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

ERKİLET´DE YENİ YAPILAN YOLU İNCELEDİ ...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet bölgesinde yeni yapılan yol çalışmalarını inceledi. Kocasinan´a yeni ve modern bir çehre kazandırmak için gece-gündüz demeden çalışan Başkan Çolakbayrakdar, arazilerin projelendirilmesi ile ilgili saha çalışmasında bulunarak, yeni yapılan yol hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni yapılan yolun eksiksiz ve daha sağlıklı olması için büyük bir titizlikle bizzat çalışmaları takip eden Başkan Çolakbayrakdar, ilçe sakinlerine daha rahat ve daha kaliteli hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.
?116 mahallemizin her birini Yeni Kocasinan´a hazırlamak için yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor.? diyen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan´ın daha modern bir görünüme kavuşması noktasında her türlü yenileme ve yapım çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Belediyesinin yatırımları sayesinde, Kocasinan bölgesinin her gün gelişim gösteren nüfus ve konut alanıyla daha da gelişen bir ilçe haline geldi. Daha modern ve daha yaşanabilir bir Kocasinan için bölge genelinde yenileme çalışmalarının yanı sıra yeni yerleşim alanları da oluşturuyoruz. Hemşehrilerimiz için hizmetlerin en iyisini sunmak ve sorunlarına çözüm üretmek adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Yaptığımız yatırımlar, Kocasinan´ı bulunduğu noktadan çok daha ileri seviyelere götürecektir? ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, ?Kayseri´ye hizmet etmek bizim için onurdur. Yaptığımız hizmetlerle Kocasinan´ın değerine değer katıyoruz.? diye noktaladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ