BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

BAŞKAN  ÇOLAKBAYRAKDAR

KOCASİNAN SOSYAL MARKET VATANDAŞIN YANINDA ...

Kocasinan Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaşlar için açtığı sosyal market gıda, giyim başta olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Kocasinan kaymakamı Ali Candan Sosyal marketin faaliyetlerini yerinde görmek için çalışmaları yerinde incelediler.

    Burada konuşan Kocasinan kaymakamı Ali Candan, sosyal market projesinin çok güzel faaliyetler yaptığını belirterek şöyle konuştu.

 Sosyal market projesi  çok güzel hazırlanmış bir proje  ihtiyaca cevap veren bir proje.  Kocasinan belediyemiz önceliğinde  beraber hazırladığımız  bir proje. Kocasinan kaymakamlığı, valilik  bu projenin ortaklarından.  Burada  ihtiyaç hissettiği  özellikle şuan giyim için eşyalarını  belediyeden tedarik edilen  kartla birlikte gelip burada  hangi malzemeye  ihtiyacı varsa gelip onu alıyorlar.  Kimseye minnet de duymuyor  ve ihtiyaç duyduğu  malzemeleri alabiliyor?  inşallah bu proje artarak devam edecek.  Bunun yanında gıda bölümü de eklenecek.  Çok hayırlı bir hizmet ben Kocasinan belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum?

     Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´da sosyal marketin üç aydan beri hizmet verdiğini belirterek şöyle konuştu.

Yaklaşık 3 aydır Kocasinan da hizmet  veren  Kocasinan sosyal marketimiz  inşallah önümüzdeki günlerde de  üstüne yeni yeni   projeleri ekleyerek devam edeceğiz . şu anda sadece  tekstil ürünlerinin  satışının yapılmış olduğu  bir marketimiz var ama  vakfımız ile birlikte  Kocasinan kaymakamlığının  destekleriyle birlikte. Gıdadan  tekstil ürünlerinin  olduğu büyük bir marketimiz olacak.  Burada devletin şefkat elinin vatandaşlara yansıması  ihtiyacı neyse vatandaşımızın  o an ihtiyaç duyduğu ne ise  Kocasinan belediyesi onun yanında onun hizmetinde  bu hizmeti suna bilmesi için  yapmış olduğumuz bir proje inşallah böyle projeler devam edecek teşekkür ediyorum?..

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor