BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

?PARKLARIN İŞLEVSELLİĞİNE ÖNCELİK VERİYORUZ?

Kocasinan Belediyesi, 2017 yılının son parkını Erkilet Dere Mahallesine yapıyor. 10 bin 800 metrekarelik alana sahip park, bünyesinde 7´den 70´e tüm bölge halkına hitap edecek fonksiyonlar barındırıyor. Yapım aşaması büyük ölçüde tamamlanan yeni parktaki çalışmaları inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Kocasinan´da yaptığımız tüm parklarımızın fonksiyonel olmasına önem veriyoruz.? değerlendirmesinde bulundu?

Başkan Yardımcısı Ali Bulu ile birlikte yapım aşamasında sona gelinen parkta incelemelerde bulunan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar mahalledeki çocuklarla da yakından ilgilendi. Miniklerle bir süre sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, Dergi Kocasinan´ın çizgi karakterleri Sinan ve Sinem´in yapbozunu hediye etti.

Hava şartları el verdiğince tüm alanlarda olduğu gibi park yapım işlerininde aksatılmadan devam ettiğinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, konuşmasında ?Her yönüyle büyüyen ve gelişen Kocasinan da ihtiyaç duyulan her hizmeti vatandaşlarımıza götürmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlik  Merkezleri,Semt Konakları, Pazar yerleri ve daha niceleri gibi parklarda vatandaşlarımızın bir ihtiyacı. İhtiyaç olan her yere imkanlar ölçüsünde bu tür alanlar yapıyoruz. Ancak yaptığımız parklar alışılmışın dışında daha fonksiyonel ve modern yapılar diyebiliriz.  Bölgenin yapısına uygun projelerle bölge sakinlerinin talepleri doğrultusunda yapılan bu parklar tam bir yaşam alanına dönüşüyor. Dere Mahallesi´nde yaptığımız bu park 2017yılının son parkı. Yürüyüş parkuru, çocuk oyun parkı, fitness aletleri ve seyir terası bölge halkının hayatını olumlu yönde değiştirecek.?ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"