BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ´NE ERCİYESEVLER TESİSİ´Nİ TANITTI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Meclis Üyelerine, Kocasinan Akademi çatısı altında hizmet vermeye başlayan Erciyesevler Mahallesi´ndeki sosyal tesisi gezdirdi. Modern tesis hakkında, AK Parti ve MHP´li Meclis Üyelerine detaylı bilgi aktaran Başkan Çolakbayrakdar, tesisin kısa sürede bölge sakinlerinin sosyal hayatına renk kattığını ve ilginin yoğun olduğunu vurguladı. Tesisi beğeniyle inceleyen Belediye Meclis Üyeleri ise akademi merkezlerinin Kocasinan için büyük bir kazanç olduğunu söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, meclis üyeleriyle birlikte Hüsn-i hat, tezhip,  robotik kodlama, çini bezeme, pastacılık ve aşcılık kursları ile spor alanlarını tek tek gezdi. Başkan Çolakbayrakdar, misafirlerine kurslar, spor aktiviteleri ve sunulan hizmetler hakkında bilgiler vererek, ?Kocasinan Akademi çatısı altında hizmet vermeye başladığımız yeni tesisten, gündüz hanım kardeşlerimiz faydalanırken akşam 17.00´den itibaren ise erkekler faydalanmaktadır. Burada, eğitim, kültür, sanat, spor gibi hayatın her alanında 7´den 70´e herkese daha iyi hizmet veriyoruz. Tesisimiz, henüz çok kısa bir süre önce hizmete girmiş olmasına rağmen bölge sakinlerinin yoğun ilgisini görüyor. İlgilerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.? ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, modern tesislerle Kocasinanlılara daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

AK Parti´li ve MHP´li Meclis Üyeleri ise tesisi çok beğendiklerini dile getirerek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi