BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

?ORUÇ REİS, DÖNÜŞECEK?

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip, istek ve önerileri dinleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hafta içi yoğun mesainin ardından farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşuyor. Bu sefer Oruç Reis sakinleriyle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşümle Oruç Reis´i yenileyeceklerini ve Kayseri´ye yakışır bir mahalle inşa edeceklerini vurguladı.

Hafta sonunu hafta içine katarak çalışan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın bu seferki durağı Oruç Reis Mahallesi oldu. Mahalle sakinlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, onlarla çay içip, sohbet etti. Mahalle sakinlerinin taleplerini de dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşla her zaman iç içe olduklarını ifade ederek, ?Mahallelere ziyaretlerimiz hem kaynaşmaya vesile oluyor hem de vatandaşlarımızın ve mahallelerimizin sorunlarıyla ilgili konularda istişare etmiş oluyoruz. Gittiğimiz yerlerde hizmetlerin vatandaşlarımızın nezdinde memnuniyet oluşturduğunu görüyoruz. Bu memnuniyetler bizim çalışma azmimizi, şevkimizi bir kat daha artıyor.? dedi.

Oruç Reis Mahallesi´nde kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Kayseri´ye yakışır bir mahalle inşa etmek için kentsel dönüşüm sürecini başlattık. Dönüşüm aşamalarının hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için vatandaşın rızasını gözetiyoruz. Bölge sakinleriyle birlikte mülkiyet sorununu çözersek hızlı bir şekilde değişimi sağlamış oluruz. İnşallah en kısa zamanda planlama sürecini tamamlayacağız. Dönüşüm aşaması tamamlandığında çocuklarımızın oynayabileceği, gençlerimizin verimli bir şekilde vakit geçirebileceği ve hanım kardeşlerimizin ise verimli zaman geçirebilecekleri sosyal tesisler yapacağız. Yeni çehresiyle birlikte burada her türlü sosyal donatılar olan bir bölge oluşturacağız.? diye konuştu.

Vatandaşlar da Kocasinan Belediyesi´nin yapmış olduğu hizmetlerden çok memnun olduklarını belirterek, Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"