BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

?HEMŞEHRİLERİME EN İYİ HİZMETİ SUNUYORUZ?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm uygulama alanlarından biri olan Ahi Evran Mahallesindeki çalışmaları inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede, ?Geçtiğimiz yıl, olduğu gibi bu yıl da çalışmalarımızı artırarak, hemşehrilerime en iyi hizmeti sunacağız? dedi.

Ahi Evran Mahallesi´nde cadde cadde gezerek, kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde yapılan çalışmaları kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, harita üzerinden projelerin çizimlerini de inceledi. Çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bulu´ dan bilgi alan Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Belediyesi olarak Fen İşleri Müdürlüğümüzün yanı sıra sahada çalışan diğer müdürlüklerimiz de, baharla birlikte yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde Ahi Evran Mahallemizde yapılması gereken yol faaliyetlerine devam ediyoruz. Geçen yıl, başlattığımız yol çalışmalarını hava şartlarından dolayı ara vermiştik ve şimdi kaldığı yerden hızlı bir şekilde başlattık. Ahi Evran Mahallemizde olduğu gibi diğer mahallelerimizde de bu ve buna benzer çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da çalışmalarımızı artırarak, hemşehrilerime en iyi hizmeti sunacağız? ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar tamamlandığında herkesin daha mutlu ve daha huzur içerisinde yaşayabilecekleri bir Kocasinan´ı inşa edeceklerini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi