BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

?GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ?

Her hafta bir okul ziyareti gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu sefer 75. Yıl Rezan Has ilkokulunu ziyaret etti. Okulun, öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, eğitim ve öğretime her zaman destek verdiklerini vurgulayarak, geleceğe yatırım yaptıklarını söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ile birlikte Yıldızevler Mahallesi´ndeki 75. Yıl Rezan Has ilkokulunu ziyaret etti. Başkan Çolakbayrakdar, ilk olarak okulun öğretmenleriyle bir araya gelerek, onlarla sohbet etti. Öğretmenlerin görüş ve önerilerinin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ?Okullardan gelen talepleri yerinde görebilmek ve yapılacak hizmetlerle ilgili istişare etmek için düzenli olarak okul ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Eğitim, öğretime her zaman destek veriyoruz ve geleceğimize yatırım yapıyoruz. Bu çerçevede 2 yıldır okullarımızın hijyen temizliğini yapıyoruz. Özellikle çocuklarımızın ortak yaşam alanlarını daha kullanışlı bir şekilde olması için gayret ediyoruz. Bu kapsamda okulumuza halı saha kazandırmanın yanı sıra birçok yatırım yaptık? ifadelerini kullandı.

Kocasinan Akademi ile 7´den 70´e herkese hitap eden kurslar açtıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Mahallelerimizde yaşayan hemşehrilerimize Kocasinan Akademi ile eğitim, kültür ve sanat gibi hayatın her alanında hizmet veriyoruz. Özellikle Milli Eğitim müfredatında olmayan çeşitli kurslar açıyoruz. Bunlardan biri olan  ?Robotik Kodlama´ kursuyla çocuklarımızı, insansız hava araçlarını yapabilecek donanıma kavuşturuyoruz? diye konuştu.

Toplantının sonunda öğretmenlerin talep ve temennilerini de dikkatle dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, eğitime her zaman destek vereceklerini belirtti.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ise okula yapılan halı saha ve diğer hizmetler için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.

Öğretmenler de Kocasinan Belediyesi´nin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirerek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.

Başkan Çolakbayrakdar öğretmenlerle gerçekleştirdiği sohbetin ardından okul bahçesindeki öğrencilerle de selamlaşarak, sohbet etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"