BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

BAYRAMDA MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ

 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ramazan Bayramı süresince çeşitli mahalleleri ziyaret etti.

Başkan Çolakbayrakdar, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile birlikte ilk olarak Molu ve Boğazköprü Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı. Bayram coşkusunu vatandaşlarla beraber yaşamanın keyifli olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ?Mübarek Ramazan Bayramı´nda hemşerilerimizle birlikte olmak, bayramın maneviyatını birlikte yaşamak bizlere ayrı bir mutluluk veriyor? dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, daha sonra Mahzemin ve Ebiç Mahallelerine geçerek ziyaretlerine devam etti. Mahalle sakinleri ile Bayramlaşan Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlarla bol bol sohbet edip, onların hal ve hatırlarını sordu.Başkan Çolakbayrakdar, ziyaretleri sırasında hem vatandaşların taleplerini dinledi hem de çocuklarla keyifli sohbetlere imza attı.

Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ve güler yüzü ile karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, buradan Yemliha ve Himmetdede Mahallelerine geçti. Başkan Çolakbayrakdar, burada da vatandaşlarla bayramlaşarak sohbet etti. Başkan Çolakbayrakdar, ?Bu şehre hizmet etmenin ve bu hizmetin güler yüz olarak dönmesinin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz, Allah birliğimizi beraberliğimizi dirliğimizi bozmasın? ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar ise Başkan Çolakbayrakdar´ın ziyaretlerinden ve Kocasinan Belediyesinin çalışmalarından memnun kaldıklarını belirterek Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.

 

BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Bayram tatili sonrası ilk iş gününe belediye personeliyle bayramlaşarak başladı.

İlk olarak saha çalışanlarıyla bayramlaşan Başkan Çolakbayrakdar, daha sonra belediye hizmet binasında görev yapan personelin tek tek odalarını ziyaret ederek, hem personelin hem de işlerini halletmek için belediyede bulunan vatandaşların bayramını kutladı. Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesinin kocaman bir aile olduğunu vurguladı.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Atölyesinde Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Veterinerlik ve Park-Bahçeler Müdürlüğü personeliyle teker teker bayramlaştı. Programa Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Ali Bulu ile Mustafa Çapan ve birim müdürleri katıldı.

Atölye çalışanlarına hitaben ?Bayramınız mübarek olsun? diyerek sözlerine başlayan Başkan Çolakbayrakdar, Bayram seyran demeden Kocasinan sakinlerine hizmet götürmek için durmaksızın çalıştıklarını vurguladı. Kocasinan Belediyesi´nin kocaman bir aile olduğuna dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Belediyesi olarak Ramazan Ayında iyi bir sınav verdik. Ramazan Ayı ve bayramımız huzurlu bir şekilde geçti. Çalışan bütün kademelerdeki arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şehrin huzuruna katkı sunmak ve bu şehrin mutluluğunu artırmak için elimizden geldiğince 7/24 çalışıyoruz. ?İnsanı yaşat ki devlet yaşasın´ felsefesiyle, bizler eşref-i mahlûk olan insana hizmet etmek için çalışıyoruz. Bu noktada sizler de hafta sonu, bayram ve tatil demeden çalışıyorsunuz. Bundan dolayı teşekkür ediyorum? ifadelerini kullanarak, daha nice huzurlu bayramlar dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından Başkan Çolakbayrakdar, hizmet binasına geçerek burada görev yapan personelle ve vatandaşlarla bayramlaştı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor