BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

YUNUS EMRELİLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Kocasinan Belediyesi´nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri daha hayata geçiyor. Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi´nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın söz verdiği gibi tamamı kısa zamanda hak sahiplerine teslim edilecek olan bu daireler; Bağdat Caddesi üzerinde yer alacak.

2017 yılında Yunus Emre Mahallesi´nde de kentsel dönüşümü başlatıp, köhne yapıları yıkan Kocasinan Belediyesi, ?Yeni Kayseri Kocasinan´da kurulacak, Kocasinan Kayseri´nin yeni yüzü olacak´ sloganıyla çıktığı yolda büyük bir adım daha attı. 3 bloktan oluşan 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşan Kocasinan Belediyesi, yapılacak olan dairelerin tamamını kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim etmeyi hedefliyor.

Daha modern yapıların inşasıyla ilçenin yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla Kocasinan´ın, herkesin yaşamak istediği bir bölge haline geleceğini vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, ?Kentsel dönüşüm kapsamında Yunus Emre Mahallesi´nde de müteahhitlerle anlaşmalar yapıldı. Hemşehrilerimin rızasını alarak dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Burası kentsel dönüşüm anlamında Kayseri´nin olmazsa olmaz bölgelerinden bir tanesidir. Gaziosman ve Yavuzlar Mahallesi´nin giriş kapısı olan Yunus Emre Mahallesi´nde başlattığımız dönüşümü diğer mahallelerde de devam ettireceğiz. Kentsel dönüşüm tamamlandığında burada yaşayan mahalle sakinlerimiz daha güzel ve daha modern yapılarda yaşayacak. Bölgeyi Kocasinan´a yakışır şekilde daha modern bir yapılaşmayla taçlandıracağız. Şimdiden yapılan çalışmalar hayırlı uğurlu olsun? ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Belediyesi olarak mahallelerimizin her birini ?Yeni Kocasinan´a hazırlamak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz? diyerek sözlerini noktaladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da