BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

?HER ZAMAN ENGELLİLERİN YANINDAYIZ?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Eftal Özkartal ile Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin ve kulüp üyelerini misafir etti. Başkan Çolakbayrakdar, yaptıkları hizmetlerle her zaman engellilerin yanında yer aldıklarını söyledi.

Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Eftal Özkartal ile Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin ve kulüp üyelerini makamında ağırlayan Başkan Çolakbayrakdar, ?Engelli kardeşlerimizin bir gün değil, her gün ve her konuda yanlarında olduğumuzu bir kez daha yinelemek isterim? dedi.

Engellilerin sosyal hayata katılımlarına büyük önem veren Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın mutluluğu ve memnuniyeti için elimizden geldiğince yoğun çaba sarf ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde görme engelli kardeşlerimize meclisimizin aldığı karar doğrultusunda beyaz baston hediye ettik. Özellikle yaptığımız hizmetlerle engelli kardeşlerimizin farklı branşlarda önemli başarılar elde etmesine katkı sunmaktayız. Başarı için hiçbir engel olmadığını gösteren engelli kardeşlerimiz emek verip bunun karşılığını alıyorlar. Bizler sizlerin önünüzdeki engelleri kaldıracağız ve hayatınızı daha da kolaylaştıracağız? ifadelerini kullandı.

Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Eftal Özkartal ise engelliler için yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.

Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin de ?Engellilere yönelik çalışma ve hizmetlerinizi takdirle karşılıyoruz. Engelli kardeşlerimize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bizler inşallah daha fazla başarılara imza atacağız? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"