BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

?KENTSEL DÖNÜŞÜMLE SOSYAL DÖNÜŞÜMÜ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ?

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Bölgesinde yürütülen ve planlaması yapılan Kentsel Dönüşüm Projelerinin hepsini bir sosyal dönüşüm olarak gerçekleştirdiklerini ve bölgenin ihtiyacı olan tüm hizmetleri çözmek için yaptıklarını söyledi.

Başkan Çolakbayrakdar, Seyrani ve Yemliha Mahallesi´ni ziyaret ederek bölge sakinleriyle bir araya geldi. İlk olarak Seyrani Mahallesi´nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, her mahalleye hizmetler kazandırdıklarını belirterek, ?Seyrani Mahallemizde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmaları neticesinde buraya modern binalar kazandırdık. İnşallah diğer sosyal yaşam alanları ve binalar tamamlandıktan sonra harika bir mahalle olacak. Dönüşümle birlikte buranın ihtiyacı olan okul yapılacak. Değişik yaşam alanları, pazar yeri, park ve çevre düzenlemesi gibi çalışmaları gerçekleştireceğiz. Mahallemize ayrıca bir sosyal tesis kazandıracağız. Burada yapılan dönüşümle birlikte Bekir Yıldız Bulvarı´nın eksik olan 750 metrelik kısmı kamuya geçerek yol yapıldı ve burası direkt Bekir Yıldız Bulvarı´na bağlanmış oldu. Yapmış olduğumuz kentsel dönüşüm projelerinin hepsi aynı zamanda bir sosyal bir dönüşümdür? ifadelerini kullandı.

Sonrasında ise Yemliha sakinlerinin misafiri olan Başkan Çolakbayrakdar, onların yoğun sevgisiyle karşılandı. Bölge sakinleriyle sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, Yemliha Mahallesi´nin ihtiyaçlarını tek tek yerine getirdiklerine dikkat çekerek ?Buradaki isteklerden en önemlisi ana yolun yapılmasıydı ve yolu en kısa sürede yaparak hizmete açtık. Diğeri ise doğalgazın gelmesi konusuydu. Çok şükür yaptığımız girişimler sonucu doğalgaz mahallemize geldi. Üçüncü konu ise buradaki arsa meselesiydi. Bu konuda çalışmalarımız nihayete erdi ve encümenimizden karar geçti. Bu müjdeli haberle birlikte belgeleri olan vatandaşlarımıza tapularını en kısa sürede vereceğiz. Bunlar ana başlıklarımızdır. Ayrıca çevre düzenlemesinden kaldırım çalışmalarına kadar her alanda mahallemize yatırım yaptık. İnşallah sizlerin sayesinde yeni dönemde daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz.? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı