BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, BEYAZŞEHİR´İ DİNLEDİ

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, BEYAZŞEHİR´İ DİNLEDİ

Kocasinan Belediyesi´nde geleneksel hale gelen ?Başkan Sizi Dinliyor´ programı bu hafta Beyazşehir Mahallesi´nde gerçekleştirildi.

Kocasinan Belediyesi´nde geleneksel hale gelen ?Başkan Sizi Dinliyor´ programı bu hafta Beyazşehir Mahallesi´nde gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar programda, vatandaşların sorularını cevaplayıp taleplerini dinledi. Vatandaşlar ise Beyazşehir Mahallesi´nde yapılan yol, kaldırım, çevre düzenlemesi ve okul temizleme gibi çalışmalardan dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.
Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan´ın 116 Mahallesi´ne daha iyi hizmet verebilmek için gece-gündüz çalıştıklarını ifade ederek, ?Neler yaparsak vatandaşlarımızı daha fazla memnun edebiliriz memnun olur diye her hafta hemşehrilerimle bir araya geliyoruz.? dedi.
Yapılan yatırımlar sayesinde Beyazşehir Mahallesi´nin yeşile büründüğünü belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Mahallemizde metrekare olarak yeşil oranını artırdık. Burada mevcut parkların sayısını arttırdık. Okullarda hijyenik temizlik çalışmalarından alternatif yol çalışmalarına kadar mahalleye çok sayıda yatırım gerçekleştirdik. Yatırımlarımızı ve projelerimizi artırarak devam ettireceğiz. 7´den 70´e vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz.? ifadelerini kullandı.
Program, bir lise öğrencisi tarafından Kocasinan Belediyesince eğitim ve öğretime verilen desteklerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar´a ?Bugünün Asım´ı kitabı hediye etmesiyle sona erdi. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor