BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR: ?HEDEFİMİZ, KOCASİNAN´DAKİ TÜM YOLLARI YENİLEMEK?

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR: ?HEDEFİMİZ, KOCASİNAN´DAKİ TÜM YOLLARI YENİLEMEK?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çevre dostu özelliği ve teknolojik yapısıyla dünya standartlarında asfalt üreten asfalt plentini inceledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çevre dostu özelliği ve teknolojik yapısıyla dünya standartlarında asfalt üreten asfalt plentini inceledi. Asfalt plentiyle yeni yollar yaparak ve yenileyerek, yolları daha konforlu hale getirdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Hedefimiz; Kocasinan´da bulunan tüm yolları yenilemek ve ilçemizin ihtiyacı olan her noktada alt yapısıyla birlikte yolları, Yeni Kocasinan´a hazır hale getirmektir.? dedi.

Erkilet Bölgesinde bulanan asfalt üretim tesisinde çalışmaları kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, asfalt plentiyle Kocasinan´ın dört bir yanına yeni yollar yaparak ve mevcut yolları yenileyerek, Kocasinan´da asfaltlanmadık yol kalmayacağını söyleyerek şunları kaydetti.

 ?Çevre dostu asfalt plenti ile Kayseri´mize ve ülkemize hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.? diyen Başkan Çolakbayrakdar, hizmet atağını dur durak bilmeden sürdürdüklerini vurgulayarak,  ?Yaz aylarında; özellikle sahada yol, çevre düzenlemesi, asfalt ve yenileme çalışmaları, yeniden yapılacak yollar gibi çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmalara entegre olarak asfalt plentimiz de eşzamanlı olarak çalışıyor. Hedefimiz; Kocasinan´da bulunan tüm yolları yenilemek ve ilçemizin ihtiyacı olan her noktada alt yapısıyla birlikte yolları, Yeni Kocasinan´a hazır hale getirmektir. Diğer taraftan da imara açılan bölgelerimizde veya şehrin ulaşım aksının hızlanması, daha güvenli ve daha huzurlu bir trafik akışını sağlayabilmek içinde yollar yapıyoruz. Tesisimizle birlikte Kocasinan´ımızda asfaltlanmadık yol kalmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.?

 

Kocasinan´da her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti hedeflediklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini; ?Yaptığımız hizmetler neticesinde ilçemiz daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşuyor? diyerek noktaladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da