BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU?

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU?

VATANDAŞA DOKUNAN ELİMİZ DAHA ETKİN OLACAK


Toplumun isteklerine kulak vermesi, halkın içinde yer alıp onların fikir ve görüşlerine değer vermesiyle beğeni kazanan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile ortak projeler üretecek.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, toplum için faydalı işler yapabilmek adına STK´larla her türlü işbirliğine açık olduklarını söyledi. Sürekli olarak vatandaşın isteklerini dinleyen Başkan Çolakbayrakdar bu kez de 85 STK´nın dileklerini ve önerilerini dinledi.
´Başkan Sizi Dinliyor´ Etkinliğiyle değişik mahallelerde vatandaşların isteklerini dinlediklerini ifade eden Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ?Bu faaliyet yapılan çalışmaların ne denli karşılık bulduğunu görebilmek adına için son derece faydalı oluyor. Yaptığımız iş karşılık buluyorsa, doğru bir iş yapmışsak, arttırarak devam ediyoruz. Aksayan ve değiştirilmesi gereken bir noktası varsa bunu da aynı şekilde sahada tespit edip çok hızlı bir şekilde telafi ediyoruz. Gerek fiziki çalışmalarımızda gerekse de sosyal çalışmalarımızda bu dönüşlerin bereketiyle daha iyi şeyler yapmaya doğru devam ediyoruz? değerlendirmesinde bulundu?
2016 itibariyle Kocasinan Belediyesi´nin sosyal belediyecilik tarafıyla ilgili sahada daha fazla görüneceğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar,?Kocasinan Belediyesi´nin sosyal yönünü, vatandaşa dokunan elini daha etkin manada göreceksiniz. Gençlik Merkezleri, Kadın Merkezleri, sosyal merkezler gibi tesisleri sahada daha fazla artırmak gibi bir kaygımız, niyetimiz var. Çocuklarımızın, gençlerimizin enerjilerini harcayabileceği uygun mekânlar oluşturmazsak onlar farklı yerlere kanalize olabilir. Çocukların enerjisini atabilecekleri, spor yapabilecekleri, bir araya gelip kaynaşabilecekleri, dostluğu, arkadaşlığı, ekip çalışmasını öğrenebilecekleri yerler oldukça önemli. Barbaros´taki Spor Merkezimiz bu iş için oldukça iyi bir örnek. Bizim bu merkezlerimizde sizden gelebilecek ortak çalışma grupları, konuları varsa buna da sonuna kadar açığız. Yeter ki yapılabilecek şeyler vatandaş lehine, toplum lehine faydalı, isabetli işler olsun? şeklinde konuştu
Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini dinleyen, onların sıkıntıları ve beklentileriyle ilgili sık sık notlar alan Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şöyle noktaladı? ?İnşallah zaman içerisinde bunları müşahhas proje haline getirip hep birlikte, el birliğiyle bir şeyler yapacağız. Biz sadece eşref-i mahluk olan insana, Yaradan´a olan saygımızdan, bağlılığımızdan dolayı, O´na hizmet etme şuuruyla, inancıyla bu işleri devam ettirmekteyiz. Bu projelerimizi inşallah hayata geçireceğiz?
Başkan Çolakbayrakdar´ın kendilerini dinlemesinden dolayı memnun olduklarını ifade eden STK temsilcileri de teşekkür ederek ortak projelerde yer almak istediklerini belirtti, istek ve beklentilerini dile getirdi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor