BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN

KUSURSUZ BAYRAM HİZMETİ?

Kocasinan Belediyesi tarafından günler öncesinden hazırlıklarına başlanan kurban kesim noktaları vatandaşların sorunsuz bir kurban bayramı geçirmelerini sağladı. Bayramda Oymaağaç kurban kesim tesislerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların ilgi ve sevgisiyle karşılandı.
Kocasinan Belediyesi tarafından, vatandaşların huzur ve güven içerisinde hijyenik şartlarda kurban ibadetlerini yerine getirebilmelerini sağlamak amacıyla hazırlanan Oymaağaç Kurban Kesim Yerinde tüm detayların düşünülmüş olması vatandaşlarda memnuniyet oluşturdu. Bayramın ilk iki gününde 521 küçükbaş, 386 büyükbaş kurban kesimi gerçekleştirildi. Kurbanlarını kestirmek için sıra bekleyen vatandaşlar alanda kurulan dev ekranlar ve sesli anonslar sayesinde sıralarını rahatlıkla takip ettiler.
Başkan Çolakbayrakdar´ın talimatı üzerine vatandaşlar için her türlü sosyal imkanın sağlandığı Oymaağaç kurban kesim yerinde sıra bekleyen vatandaşlar için dinlenme alanlarının yanı sıra mescit, çocuklar için ise oyun parkı oluşturuldu.
Tesisi ziyaret eden başkan Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşlarla bayramlaşarak hal hatır sordu. Verilen hizmetten dolayı vatandaşların teşekkür ettiği Başkan Çolakbayrakdar, önlük giyip eldiven taktı ve vatandaşlara kavurma dağıttı. Meşrubat ikramında da bulunan Başkan Çolakbayrakdar, mobil kurban kesimhanelerini de denetledikten sonra yaptığı değerlendirmede ´´Her şey vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde bayramlarını eda edip, ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hazırlandı. Burada kadınıyla erkeğiyle, çoluğuyla çocuğuyla tüm vatandaşlarımız düşünülerek bir alan oluşturuldu. Bayramlaştığımız vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek, hayır dualarını almak da doğrusu bizim için mutluluk vesilesidir. Tüm vatandaşlarımızın bir kez daha bayramlarını kutluyor, şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.? İfadesini kullandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da