BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN

ATÖLYELERE TEFTİŞ?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye bünyesindeki atölyelere sürpriz bir ziyaret yaparak çalışmaları yerinde teftiş etti. Birim Müdürlerinden brifing alan Başkan Çolakbayrakdar, ?Daha kaliteli hizmet için çalışmalarımız hassasiyetle devam ediyor? değerlendirmesinde bulundu?
Önce Makine İkmal Müdürlüğü daha sonrada Park ve Bahçeler Müdürlüğünü teftiş eden Başkan Çolakbayrakdar´a Başkan Yardımcıları Gökhan Doruk, Ali Bulu ve birim müdürleri eşlik etti.
Başkan Çolakbayrakdar, öncelikle Oymaağaç mevkiinde bulunan yaklaşık 20.000 m2 kapalı alana sahip olan elektrik, boya, marangoz, kaynak, yıkama, yağlama ve motor atölyeleri ve benzin istasyonunun bulunduğu alanda atölyelerde çeşitli incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde inceledi. Ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, bahar mevsiminin gelmesiyle beraber park ve bahçelerde kullanılacak fidanları ve çiçekleri inceledi. ?Bu bahar ve yaz döneminde daha yeşil, daha renkli bir Kocasinan göreceksiniz? diyen Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şöyle sürdürdü? ?Kocasinan bölgesinde yaşayan halkımıza en iyi hizmeti vermek için yoğun çaba sarfediyoruz. Birimlerimizi daha da geliştirip Kocasinan Belediyesi´ni daha modern ve gelişmiş bir belediye haline getireceğiz. Şehir içerisindeki yeşil alanların çoğaltılması ve korunması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyorlar.?
Park ve Bahçeler Müdürü İrem Yıldırım´dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çolakbayrakdar, ?Bahar, yaz ve güz mevsimlerinde mevsim şartlarına uygun çiçeklendirme çalışmalarını yürüteceğiz. Kış mevsiminin sonuna geldik ve bahar mevsimine yönelik hazırlıklarımız sürüyor.Hedefimiz büyük bir hızla devam eden betonlaşmaya inat yeşil alanların çoğaldığı ve kentin akciğerleri dediğimiz yeşil alanların yapımlarına ve idamelerine Kocasinan Belediyesi olarak devam etmektir? ifadesini kullandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor