BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN

EĞİTİME TAM DESTEK

Kayseri´de yürütülen eğitim çalışmalarında her zaman destek veren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çolakbayrakdar mesajında şu ifadeleri kullandı:
?Yeni bir eğitim yılına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bundan sonrada eğitim-öğretime desteği artırarak devam ettireceğiz. Biliyoruz ki; 2023 hedefine ulaşmak için en önemli yatırım eğitimden geçiyor. Devletimiz bu bilinçle çocuklarımız için her imkanı sağlamış durumda. 15 Temmuz´da eğitim sistemini istismar eden ihanet çetelerinin benzer bir istismara daha kalkışmaması için geleceğimizi sağlam bir biçimde inşa etmeliyiz. Unutmayalım ki ilk emri ?Yaratan Rabbi´nin adıyla oku´ olan yüce bir dinin mensuplarıyız. Bu emrin gereğini yapmak adına gereken hassasiyeti göstermekteyiz. Geçmişini çok iyi bilen ve geleceği için Milli hassasiyeti yüksek nesiller yetiştireceğiz.?
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olması dileğinde bulunarak noktaladı.
Öte yandan Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler de, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına daha temiz, daha sağlıklı ve daha hijyenik bir ortamda girmelerini sağlamak için, ilçe genelindeki tüm okulları temizledi.



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”