BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN SOSYAL TESİS ATAĞI

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN SOSYAL TESİS ATAĞI

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR MİMARSİNAN MAHALLESİ´NE YAPIMI DEVAM SOSYAL TESİSİ İNCELEDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi´nde yapımı deva eden ve erkeklere özel hizmet verecek olan sosyal tesiste yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, bölge sakinlerinin yaşam standardını yükseltecek hizmetler ürettiklerini söyledi.

Vatandaşlardan gelen talep üzerine Mimarsinan Mahallesi´ne 2 bin 300 metrekare alan üzerinde yapımı devam sosyal tesisi inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İnsan odaklı belediyeciliğe öncelik verdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların sosyal hayatına renk katmak için modern sosyal tesisler inşa ettiklerini söyledi. Kocasinan´ın hizmet ağının hızla büyüdüğünü vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, şunları söyledi. ?Vatandaşlarımıza daha iyi imkanlarda hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu doğrultuda mahallelerimize çok sayıda sosyal tesisler kazandırıyoruz. Mimarsinan Mahallemizdeki bu tesisimiz tamamlandığında bu bölgede yaşayan erkeklere hizmet verecek yüzme havuzu, spor salonu ve fitness gibi imkanları olan bir merkez olacak. Tüm vatandaşlarımızın bildiği gibi Kocasinan Akademi çatısı altında eğitimden sanata, spordan kültüre ve el becerileri olmak üzere her alanda faaliyetler yürütmekteyiz. Vatandaşlarımızın hayat boyu sporun içerisinde yer alabilmeleri için bu tesisleri oldukça önemsiyoruz. Daha önce bayanların hizmetine sunduğumuz yüzme havuzu ile birlikte bu tesisin de tamamlanmasıyla bölgemizdeki bir ihtiyacı daha karşılamış olacağız. Tesisimizin şimdiden Kocasinan´ımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.?

Başkan Çolakbayrakdar, ilçenin prestijini artıran ve bölgeyi cazibe merkezi haline getiren hizmetler yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da