BAŞKAN DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ,

BAŞKAN DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ,

KOORNİDASYON TOPLANTISI İLE ŞEHİR BÜTÜNLÜĞÜ YATIRIMLARI

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2019 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan çalışmalarda; koordinasyonun sağlanması ve yatırımların şehir bütünlüğünü sağlaması açısından toplantı düzenlediklerini söyledi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile Büyükşehir Belediyesi yatırımcı birim yetkililerinin iştirak ettiği koordinasyon toplantısında şehrin Melikgazi ile Talas ilçelerini kapsayan ulaşım ağı ile tarihi mekânların iyileştirilmesi çalışmalarının değerlendirildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ?2019 yılı içerisinde Talas ile Melikgazi ilçeleri arasında bütünlük sağlayan yatırımlar ve projeler değerlendirildi. Bu bütünlük içerisinde önemli projelerin ön planı çıkması sağlandı. Büyük ölçekli ve şehrin şehir içi yol ulaşımını rahatlatacak projeler hakkında teknik konular ele alındı. Talas ve Melikgazi´nin komşu iki ilçe olması yatırımlarda bütünlük sağlanmasını zorunlu hale getiriyor. Çünkü ulaşım bir bütün yatırım olup, tamamı ile etkinlik sağlanır. Amaç daha etkin, verimli ve kısa sürede yatırımları gerçekleştirerek Kayserililerin hizmetine sunmaktadır? dedi.

Başkanlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen bu toplantıda çalışma planı oluşturulduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, örnek ve referans belediye olunmasında en büyük etkenin iyi bir planlanma ile mali kaynakların israfsız kullanımı olduğunu, bu açından her yıl olduğu gibi 2019 yılı içinde toplantı düzenlediklerini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi