BAŞKAN EKİCİ´YE YILIN YEREL YÖNETİCİSİ ÖDÜLÜ

BAŞKAN EKİCİ´YE YILIN YEREL YÖNETİCİSİ ÖDÜLÜ

Hacılar Belediyesi ev sahipliğinde Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 6.´sı düzenlenen ?Yılın Yerel Yöneticileri´ ödülleri sahiplerini buldu.

Hacılar Belediyesi ev sahipliğinde Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 6.´sı düzenlenen ?Yılın Yerel Yöneticileri´ ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen törende Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici´de Yılın Yerel Yöneticisi seçildi.
Tören öncesi Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, katılan tüm belediye başkanlarını Erciyes Hacılar Kapı Bölgesinde ağırlayarak, Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin gerçekleştirmiş olduğu yatırımlar hakkında bilgiler verdi.
Hacılar Kültür Merkezi´nde düzenlenen ödül törenine Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, Ev sahibi Belediye Başkanı Doğan Ekici, ödül alan belediye Başkanları ve meclis üyeleri katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz, amaçlarının Türk belediyeciliğine katkı sağlamak olduğunu söyleyerek, ?Belediye başkanlarımızın ve hatta belediye çalışanlarımızın bir projeyi üretme ya da uygulama aşamasında emsal teşkil edecek, başka belediyelerimizden ve belediye başkanlarımızdan, onların tecrübelerinden istifade etmeleri yerel yönetimlerimize önemli kazanımlar sağlayacak, aynı zamanda Türk belediyeciliğinin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Bu noktada köprü vazifesi görmek biz Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi ailesinin başlıca hedefleri arasındadır? dedi.
Ödül töreninde konuşan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise amaçlarının her konuda huzurlu bir ilçe olduğunu kaydederek; ?Demokrasi sadece ülke genelinde değil, insanların yaşadığı en küçük mekanlardan büyük şehirlere kadar milli iradenin tecelli etmesi demektir. Başka bir deyişle demokrasinin kökü yerel yönetimlere dayanır. Bizim hedefimiz huzurlu bir ilçedir. Huzurlu bir ilçe derken sadece asayiş olarak değil, sağlıktan eğitime, spordan sosyal iletişime kadar geniş bir alanı kastediyoruz? dedi. Başkan Ekici ayrıca ilçe´de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
Programda ödül almaya hak kazanan diğer belde ve belediye başkanlarına da ödülleri takdim edildi.
Program, ödül alan tüm belediye başkanlarının fotoğraf çekimi ile son buldu.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor