BAŞKAN EREN, ?KİMSEDEN ÇEKİNMEM?

BAŞKAN EREN, ?KİMSEDEN ÇEKİNMEM?

?GEÇMİŞTEN GELEN BORÇLAR CANIMIZI SIKIYOR?

 

Kayseri Erciyesspor´da transfer çalışmaları hız kazanırken, Kulüp Başkanı Ziya Eren, samimi açıklamalarına devam etti. Başkan Eren, ?Kimseden çekinmem´ diyerek başladığı açıklamalarında transfer, taraftar ve ödeme konularına değinerek bütçe konusunda da açıklamalarda bulundu. Transfer konusunda net cevaplar veren Başkan Eren, ?Oynamamış oyuncu almayacağız. İsim için transfer yapmayacağız´ dedi.
PTT 1. Lig´de devre arası çalışmalarını sürdüren takımlardan Kayseri Erciyesspor´da kamp ve futbolcular için isimler belirlenirken, Kulüp Başkanı Ziya Eren, dobra dobra açıklamalarına devam etti. Ödemeler, bütçe, transferler, taraftarlar ve kulüp hedefi hakkında konuşan Başkan Ziya Eren, ?Transferleri bütçeme göre yapacağım. İsim için kadroya oyuncu almayacağım? dedi.
?GEÇMİŞTEN GELEN BORÇLAR CANIMIZI SIKIYOR?
Ödemeler konusunda konuşan Başkan Eren, her ay 500 Bin Lira vergi borcu ödemesinin can acıttığını belirterek, ?Bu yıl ki oyuncularıma maç başı dahil hiç borcum yoktur. Sezon sonuna kadar yapılacak transferler dahil zaten bütçeme göre yapacağım. Yalnız benim sırtımda aylık 500 bin lira vergi borcu var. Geçmişten gelen bir borç. Bu benim canımı acıtıyor? diye konuştu.
Taraftarlar açısından gereken her şeyin yapılacağını ancak bedava bilet ve diğer şeylerin artık olmayacağını belirten Başkan Eren, ?Bu iş bu saatten sonra değişecek. Üniversiteli gençleri stada çekmeye çalışacağız. Hiçbir şey olmazsa Erciyesspor´un kendi mevcut taraftarlar derneği var. 300 kişi, 500 kişi veya 700 kişi kalıplaşmış taraftarımız ile gidecek. Bunun dışında ekstradan kulüp yönetimi olarak para harcama lüksümüz yok, bedava passolig, kaşkol veya meyve suyu verdik. O maçın maliyeti 45 bin lira oldu bana? dedi.
?Kimseden çekinmem´ diyerek sözlerini sürdüren Başkan Eren, görev yaptığı 10 yılda yaşadıklarını hatırlatarak ?Kesinlikle benim tasarrufum yok. Yönetim kurulu ile görüştük. Çok açık söylüyorum. 3 hoca ile isim isim yönetim kurulunda konuştuk. İsimler zikredildi. Yönetim kurulu 9 kişinin içinde oy birliği ile kim çıkarsa ona uyarız. Ziya Doğan için benim dediğim söz ?gelirse para için gelir´ lafı oldu. Hüseyin Kalpar ismi çıktı. Ertesi gün görüştüm hocalar ile ama arkadaşlara geri döndüğümde yönetim kuruluna izlenimlerimi söyledim. Erciyesspor´a yüzlerce hoca, binlerce futbolcu geldi. Buraya geldiğimde Levent Devrim de bana dedi ki ?Ben buradayken 1 sezonda 6 yönetim değişti. Sezon sonunda 7. sen olmayasın´ dedi. Bende ?Bakalım, ben mi kalacağım, sen mi kalacaksın´ dedim. Bugüne dönersek, Timuçin hoca ile gecenin saat 02.30´una kadar transfer görüşmesi yapıyorsam, başkası ise bilgisayar başında sosyal medyadan 3 kelime alıp yazıyorsa ben bir şey söylemiyorum onlara? şeklinde konuştu.
?İSİM İÇİN TRANSFER YAPMAYACAĞIZ?
Devre arası kamp dönemi ve transfer çalışmaları ile geçmiş dönemlerde yapılan harcamaları açıklayan Başkan Eren, şöyle devam etti;
?Bütün hedefimiz transferlerin kampa yetişmesi. Geçen sezon bizim hatamız ise oynamamış, beklemiş futbolcu kadroya aldık. Geminin çalışmayanı, uçağın uçmayanı futbolcunun da oynamayanı. Ben bu saatten sonra oynamamış futbolcuyu kadroya almayacağım. Elimizde ne varsa onu sahaya süreceğiz. Biz isme bakmayacağız. Şampiyon olduğumuz sene 4,3 milyon lira ile şampiyon oldum. O sezon 15 Trilyon lira ile Göztepe ligden düştü. 2,5 trilyon bütçe ile sezonda yer aldık. Bazı takımlar 27,5 trilyon lira ile mücadele etti. Bu iş para işi değil. İnanç işi. Gitmediğim yer kalmadı bu ligde. Bu mücadeleyi ben farklı sürdürsem, Erciyesspor adına değişik şeyler yapardım. 1 lira değil 10 lira kazanırdım.?



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti