BAŞKAN EREN, ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU

BAŞKAN EREN, ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU

EREN, ?TÜRK FUTBOLU İYİYE GİTMİYOR?

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, Erciyesspor´un Elazığspor ile 1-1 kaldığı maçın ardından grubumuza özel açıklamalarda bulundu.

Kayseri Erciyesspor, 23.hafta karşılaşmasında Elazığspor ile 1-1 beraber kaldı. Maçından ardından grubumuza açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ziya Eren çok özel konular hakkında bilgiler verdi.

EREN, ?TÜRK FUTBOLU İYİYE GİTMİYOR?

Takımın son durumu ve İngiltere´de satın aldığı kulübe ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Eren, ?Takımın oyunu ve hırsından mutsuz değiliz? dedi. Elazığspor maçına ilişkin konuşan Başkan Ziya Eren şöyle dedi: ?Son 6-7 haftadır, galip geldiğimiz maçlarda dahi bu kadar pozisyon bulmamıştık. 4-5 net pozisyon bulduk. Rakibimiz, kalemize 1 kez geldi. Oyunun hakimi ve üstün olan tarafı bizdik. Ancak şansızlığımız sürüyor. Net gol diye ayağa kalktığımız her pozisyon boşa çıktı. Takımın oyunu ve hırsından mutsuz değiliz. İnşallah daha iyi günleri bekliyoruz. Hep birlikte bunu göreceğiz.?

EREN, ?İNGİLTERE´DEKİ TAKIMDAN OYUNCU GETİREBİLİRİZ?

İngiltere ve Türk futbolunu kıyaslayan Eren şunları söyledi: ?Türkiye´de futbol iyiye gitmiyor. Yönetim, taraftar, futbol ve teknik heyet anlamında Türkiye çok geriden takip ediyor. İnşallah bunları aşarız ve Türk futbolu iyi günler görür. Şartlar iyi olur ve herkes maçlara iyi şartlarda başlar. Futbolumuz için iyi günleri hep birlikte bekleyeceğiz.?

EREN, ?ŞUAN İÇİN ÖNEMLİ OLAN ERCİYESSPOR?

İngiltere´deki takımdan futbolcu alış-verişi konusunda da sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Tabii ki olabilir. İlk amacımız buydu ancak ora ile bura arasında statü farkı var. Oradaki statü nedeniyle burada oynayan oyuncular ile orada oynayan oyuncuları getirip götürebiliriz. Şuan için önemli olan takım Erciyesspor´dur. Son dönemde iyi oynamasına rağmen gol atamıyoruz. Bu sıkıntıyı aşmamız lazım. Bir şekilde aşacağız.?
(haber: murat turp)

 


Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş maç özeti ve golleri 29... paylaşan: videonuyukle1



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı