BAŞKAN EREN TOPARLAYACAK

BAŞKAN EREN TOPARLAYACAK

ERCİYESSPORLU TARAFTARLAR BEKLEYİŞTE

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren´in, sezon açılışına katılmaması ve açılışından bu yana ortalarda görünmemesi ?Başkan Eren bırakıyor mu?´ dedikodularını son haddine ulaştırdı.

Erciyesspor´daki teknik direktör ve başkan belirsizliği sürüyor. Bilindiği üzere Başkan Ziya Eren, sezon açılışına katılmadı. Bu nedenle de Erciyesspor son yılların en sönük sezon açılışı yaptı. Çalışmalarına Alt Yapı Antrenörü Mustafa Özkeş nezaretinde devam eden mavi-siyalılar da, oyuncularda belirsizliklerin biran önce son bulmasını istiyor.

Sezona başlanmasına kısa bir süre kala Erciyesspor´da yaşanan belirsizlikler, taraftarı da endişelendiriyor. Öyle ki Erciyesspor taraftar derneği birkaç gün önce Başkan Eren´e takımının başında ol çağrısı bile yaptı. Başkan Ziya Eren´in yanşanan gelişmeler karşısında nasıl bir tutum takınır bilinmez ancak Kayseri basın camiası ve taraftarın tek isteği Erciyesspor´un girdiği çıkmazdan biran önce çıkması.

Başkan Ziya Eren´in ise, yaptığı açıklamalar neticesinde Erciyesspor´da Başkanlık görevini sürdüreceği yönünde görüşlerin ağırlık kazandığı ve lige kısa bir süre kala bazı ortada dolaşan belirsizliklerin sona erdirilmesi adına çalışmaların yapılacağı da iddia edildi.



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var