BAŞKAN EREN´DEN ?ŞEHİR CENAHLARI´NA GÖNDERME

BAŞKAN EREN´DEN ?ŞEHİR CENAHLARI´NA GÖNDERME

?ERCİYESSPOR´DA EN UZUN SÜREDİR GÖREVDEYİZ?

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan PTT 1. Lig 16.hafta karşılaşması olan Kayseri Erciyesspor-Karşıyaka maçının ardından özel açıklamada bulunan mavi-siyahlıların kulüp başkanı Ziya Eren´den ?Şehir Cenahları´na gönderme geldi.
PTT 1.Lig´de 3´te 3 yaparak yoluna emin adımlarla devam eden ve topladığı puanlarla son sıradan kurtularak 14.sıraya yükselen Kayseri Erciyesspor´da moraller yerinde. Hafta sonu Kadir Has Stadyumu´nda oynanan Kayseri Erciyesspor´un 2-1´lik galibiyeti ile son bulan Karşıyaka maçı sonrasında kulüp başkanı Ziya Eren´den özel açıklama geldi.
Stat çıkışında özel açıklamada bulunan ve Spor Müdürümüz Mustafa Gürbüz´ün sorularına yanıt veren Başkan Ziya Eren, ?Şehir Cenahları´ diye adlandırdığı kesime de göndermede bulundu.
Alınan galibiyeti Erciyesspor taraftarına hediye eden Başkan Eren, ?Sezon arası da geldi bu konuda da neler yapmayı planlıyorsunuz?? sorusuna ise şöyle cevap verdi;
?Yaklaşık 10 yıldır Erciyesspordayız. Erciyesspor´da şu ana kadar en uzun süre görev almış yönetim ve bir başkan var. Bu güne kadar maddi ve manevi ne yapması gerekiyorsa Kayseri halkı biliyor. Bugünden sonrada yapacaktır. Ben burada çok az sayıda da olsa yürekten bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyorum. Onlara armağan ediyorum bu galibiyeti. Şehir cenahlarına da bu maç? ben söylemeyim onlar anlasın?



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti