BAŞKAN EREN´DEN TOKAT GİBİ CEVAPLAR!

BAŞKAN EREN´DEN TOKAT GİBİ CEVAPLAR!

EREN, ?FUTBOLU KLAVYE´DEN YÖNETMEYE ÇALIŞIYORLAR?

PTT 1.Lig´in 9.haftasında sahasında Giresunspor´u konuk eden Erciyesspor, bu mücadeleyi 2-1 kazandı ve 9 hafta sonunda galibiyet ile tanıştı. Maçın ardından konuşan Başkan Ziya Eren önemli açıklamalarda bulundu. Eren, ?Futbolu klavye´den yönetmeye çalışıyorlar. Herkes haddini bilecek? derken diğer yandan ?Kulübün başında olmuyor. Maçlara gitmiyor? diyenlere de cevap verdi.
PTT 1.Lig´in 9.haftasında oynanan ve Erciyesspor´un 2-1´lik üstünlüğü ile son bulan Giresunspor maçı sonrası KayGrup Spor Müdürü Mustafa Gürbüz´e özel açıklamalarda bulunan Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, kendisini eleştirenlere sert çıktı.
EREN, ?FUTBOLU KLAVYE´DEN YÖNETMEYE ÇALIŞIYORLAR?
Mücadelenin ardından konuşan Kulüp Başkanı Ziya Eren, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eren, ?Bizleri klavye üzerinden yönetmeye çalışıyorlar? dedi. Başkan Eren sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?İhtiyacımız olan bir galibiyetti. Uzun zamandır bir türlü beceremediğimiz bir şeydi. Allah´a şükürler olsun ki bu hafta üç puan alarak, inşallah bir seri başlatmak istiyoruz. Kayseri sporu adına iyi bir hafta geçirdik. İki takımımız da galip geldi. İnanın içinde bulunulan sıkıntılar, Erciyesspor ve Kayserispor yöneticileri çektiği ve üstlendiği sorumluluk çok afaki ama bazıları futbolu klavyeden yönetmeye çalışıyorlar. Yönetimi klavyeden yönetmeye çalışıyorlar. Futbolcuları klavyeden yönetmeye çalışıyorlar. Bunlara biz federasyon ve emniyet yetkilileri müsaade etmeyecektir. Herkes haddini ve hududunu bilecektir. Bilmeyenlere de Emniyet yetkileri bildirecektir. Bu maçlar iki takımımız adına da iyi oldu. İnşallah devamı da gelir. Futbolcuları ve teknik heyeti kutluyorum. Bundan sonrada seri galibiyetlerimiz gelir.?
EREN, ?BİZDEN NEMALANMAK İSTEYENLERE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ?
?Ben hep takımımın başındayım´ diye Başkan Eren şunları söyledi: ?Başkan takıma uzak mı? Yakın mı? Diye soranlara şunu söylemek istiyorum. Başkanın deplasman ve iç sahadan hep burada olduğunu bilmeyenler, başkanın bu oyuncuların transferinde bir bir ilgilendiğini bilmeyenler ve kulübün sadece sahaya çıkan 11´den ibaret olduğunu düşünenler, biz gecemizle gündüzümüzle takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Masaya bir yemek sunuluyor ama mutfağı kimse görmüyor. Yönetimin mutfakta aldığı sorumluluk, Kayseri´deki futbol severler tarafından göz ardı ediliyor. Beni tanıyan ve bilen herkes iyi biliyor ki, yaklaşık 9 senedir neler yaptığımı çok iyi biliyorlar. Bazıları kulübümüzden nemalanmaya çalışıyor. Bizler buna asla ve asla izin vermeyeceğiz.? HABER: şevket tekin

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak