BAŞKAN EROL BEDİR, DEDİKODULARA AÇIKLIK GETİRDİ

BAŞKAN EROL BEDİR, DEDİKODULARA AÇIKLIK GETİRDİ

?WELLİTON İÇİN HERKES BİZİMLE GÖRÜŞÜYOR ?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´un Kulüp Başkanı Erol Bedir, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile dedikodulara yanıt verdi. Bedir, ?Welliton´u kadrosuna katmak isteyen takımlar bizimle görüşüyor´ dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin ikinci haftasında ligin yeni ekiplerinden Göztepe´yi konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip hazırlıklarını sürdürürken, kulüp başkanı Erol Bedir, spor kamuoyunda yazılan haberler ve takıma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Erol Bedir, resmi internet sitesi üzerinden ?Büyük taraftarımıza duyuru´ başlıklı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: ?Zorlu ve her günü azap şeklinde geçen bir mücadeleden sonra büyük taraftarımızın da desteği ile kümede kalarak 2017-18 futbol sezonunda da süper ligde oynama hakkımızı elde ettik. İnşallah, artık hiçbir sezon aynı sıkıntıları yaşamayız ve daha büyük hedefler için çalışırız. Bu umut ve hedeflerimiz doğrultusunda geçtiğimiz sezon biter bitmez kısa sürede transferlerimizin %90´ını tamamladık ve yeni bir hoca, yeni bir takım ve yeni bir yönetim anlayışı ile çıtayı daha yukarılara koyabilmek için çaba sarf ettik. Her ne kadar ilk maçımızda deplasmanda Galatasaray´a yenilmiş olsak da; moral, umut ve hedeflerimizden bir eksilme yaşamadık. Biz; kendimize, hocamıza, takımımıza ve büyük taraftarımıza güveniyoruz. Bu güven Kayseri´nin tamamında da yerleşmiş olmalı ki, bugün itibariyle passolig merkezinden satılan kombine sayısı 10.000 civarında olup, sponsorların aldıkları toplu kombinelerle bu sayı 14-15.000 seviyesindedir. Kombine sayısı, geçtiğimiz yıllara bakıldığında 4-5 kat arttığı gibi 52 locamızın da 50 tanesi satılmış olup şu anda sadece 2 loca satış beklemektedir. Geçtiğimiz sezonlarda neredeyse tamamı boş bekleyen locaların bu yıl hemşehrilerimiz tarafından doldurulması memnuniyet vericidir. Transfer konusuna gelince; Yukarıda izah edildiği üzere transferi tamamlanmış olmamıza rağmen forvet bölgesinde yaşadığımız bir "haksız fesih  " nedeniyle o bölgede sayısal bir eksiklik söz konusu olmuştur. Önceki çalışmalarımızla zaten görüşmekte olduğumuz bazı oyunculardan uygun gördüğümüz bir futbolcu da kadromuza katılacaktır. Bu arada "haksız fesih" yapan oyuncunun transfer olmak istediği takımların Kayserispor ile bonservis görüşmeleri yapması da hukuki anlamda haklı olduğumuzun tescili sayılabileceği gibi, hiçbir bilgi ve belge sahibi olmadan sadece Kayserispor´u zor duruma düşürebilmek için yalan ve yanlı yayın yapan bazı medya mensupları ve çok az da olsa onları bu şekilde yönlendirenleri de herhalde utandırmıştır. Forvet bölgesine takviye dışında şu an itibariyle başkaca bir transfer çalışmamız bulunmamak da olup zaten 14 yabancı ve 10 yerli olmak üzere ( alt yapı hariç) toplam 24 oyuncu kapasitemizi de doldurmuş bulunmaktayız. Daha önce kulübümüzde oynamış, halen başka bir kulübün sözleşmeli oyuncusu durumunda olan futbolcuların da hem mevzuat, hem kontenjan, hem ihtiyaç, hem önceki tecrübelerimiz, hem de teknik heyet kararları sonucu transferleri düşünülmemektedir. Değerli hemşerilerimiz ve büyük Kayserispor taraftarının kombinelerle birlikte satışta olan tek biletlere de ilgi göstereceğini ve Pazar günü saat 20.00´de en az 20-25.000 kişiyle Göztepe´yi misafir edeceğimizi düşünüyorum.                Sezonun ilk iç saha maçından iyi futbolla birlikte alacağımız 3 puan ile yolumuza emin adımlarla devam edeceğimize inanıyorum.?

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak