BAŞKAN EROL BEDİR İDDİALI

BAŞKAN EROL BEDİR İDDİALI

?BEŞİKTAŞ MAÇINDA TÜRKİYE´Yİ SALLAYACAĞIZ?

Kayserispor, Süper Lig´de aynı puana sahip Fenerbahçe ve Beşiktaş´ın kazandığı haftada 3 puan alarak, zirve mücadelesini sürdürdü. Alanya maçının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Erol Bedir, ?İnşallah rekor bir seyirciyle pazar günü Beşiktaş maçında Türkiye´yi sallayacağız´ dedi.

Süper Lig´in 14. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor´u uzatma dakikalarında Umut Bulut´un attığı golle 2-1 mağlup eden Kayserispor, zirve mücadelesi verdiği rakiplerinin kazandığı haftayı kayıpsız geçti.

Alanya deplasmanından da 3 puanla dönen Kayseri ekibi, ligin 8. haftasında Kardemir Karabükspor´a 1-0 mağlup olduktan sonra çıktığı 6 maçta rakiplerine galibiyet sevinci yaşatmadı. Kayserispor, bu süreçte Atiker Konyaspor, Gençlerbirliği ve Aytemiz Alanyaspor´u 2-1 yenerken Fenerbahçe, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile berabere kaldı.

Ligde 14. hafta sonunda puanını 26´ya çıkaran Kayseri ekibi, aynı puana sahip Fenerbahçe ve Beşiktaş´ın ardında 5. sıradaki yerini korumasını bildi. Sarı-kırmızılılar bu sezon deplasmanda oynadıkları 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak 11 puanı hanesine yazdırırken, sezonun ilk maçında Galatasaray´a 4-1 ve Kardemir Karabükspor´a 1-0 mağlup oldu.

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, yaptığı açıklamada, zor bir deplasman olan Alanya´dan 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Zirve mücadelesi verdikleri takımların kazandığı haftayı kayıpsız geçtiklerini kaydeden Bedir, şöyle dedi: ?Rakiplerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş´ın galip geldiği haftada bizim de mutlaka galip gelme zorunluluğumuz vardı. Galip geldik, mutluyuz. Ama daha hiçbir şey bitmedi. Bugünden sonra hızla önümüzdeki maçın hazırlıklarına başlayacağız. İnşallah rekor bir seyirciyle pazar günü Beşiktaş maçında Türkiye´yi sallayacağız. Tüm amacımız, hedefimiz bu.?

Haber: Mustafa Gürbüz



BAL'da haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Başkan Çolakbayrakdar: "Milli ve manevi değerlere bağlı sporcular yetiştiriyoruz"

Kayseri bölgesi Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonu oldu

Hasketbol SK ilk deplasmana 4 eksikle gidecek

Arif Kocaman'a 2 maç ceza

Alanyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın yönetecek

Kayseri 3 Bant Bilardo İl Birinciliği yapıldı

Kayseri Muaythai Aday Hakem Kursu tamamlandı

Avrupa üçüncüsü Kayserili sporcu Yunanistan yolcusu

Kılıçaslan Yıldızspor ligi 4. sırada tamamladı

Kayserili okçulardan iki madalya

Kayseri 2. Amatör Küme: Kayseri Ömürspor: 2- Yeni Mahallespor: 0

Okul sporlarında Kayseri rüzgarı

Kayseri 2. Amatör Küme A Grubu: Yavru Aslanspor: 8-Kayseri İdman Yurdu: 2

Kayseri 2. Amatör Küme C Grubu: Kafkasspor: 6- Fevzi Çakmakspor: 2

Kayseri 1. Amatör Küme Play-Out: Buğdaylıspor: 4-Sindelhöyükspor:2