BAŞKAN EROL BEDİR´DEN GALATASARAY´A GÖZDAĞI

BAŞKAN EROL BEDİR´DEN GALATASARAY´A GÖZDAĞI

?BİZİM İÇİN ZOR AMA GALATASARAY İÇİN DAHA DA ZOR?

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, 18.haftada oynayacakları Galatasaray maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bedir, ?Bizim için zor ama Galatasaray için daha da zor bir mücadele olacak´ dedi.

Kadrosunda çok fazla yer vermediği futbolcularıyla çıktığı Antalyaspor maçını deplasmanda 2-0 kazanarak, Türkiye Ziraat Kupası´nda çeyrek finale yükselen Kayserispor, Antalya´da Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılılar, İstanbul aktarmalı olarak Kayseri´ye gelerek, kampa girecek.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, çizdikleri hedef doğrultusunda hem kupa hem de ligi bir arada götürmeye çalıştıklarını söyledi. Bedir, Geoffrey Bia ve bir yabancı oyuncunun da sarı-kırmızılı ekipten ayrılmasıyla William De Amorim´in yanı sıra Artem Kravets´e de lisans çıkartacaklarını söyledi. Galatasaray ile pazartesi günü oynayacakları karşılaşmanın 1600 kişilik misafir tribünü ile kombine biletler dahil Kayserispor tribün biletlerinin şimdiden tükendiğine dikkat çeken başkan Erol Bedir, şöyle dedi:

?Kolay bir maç olmayacak. Zirvedeki 5 takımdan ikisinin karşı karşıya geleceği renktaşların mücadelesi. Bizim için zor ama Galatasaray için daha da zor. Onlar kadar şansımız var. İyi oynayan kazansın.?

Haber: Murat TURP



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı