BAŞKAN EROL BEDİR´DEN UYARI

BAŞKAN EROL BEDİR´DEN UYARI

BEDİR, ?BAŞARI BİZİ ŞIMARTMAMALI?

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, Süper Lig´in geride kalan 11 haftasında iyi performans sergilediklerini ancak önlerinde daha 23 maç olduğunu vurgulayarak, elde ettikleri başarının kendilerini şımartmaması gerektiğini söyledi.

Ligde 11 haftalık periyot sonunda 19 puan ve averajla Demir Grup Sivasspor´un önünde 4. sırada yer alan Kayserispor´da alınan sonuçlar taraftarın yüzünü güldürdü.

Son iki sezonda son haftalara ligden düşme korkusuyla giren Kayseri ekibi, 2017-2018´in geride kalan 11 haftasında başarılı bir grafik çizdi. Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Ligin uzun bir maraton olduğunu ve geriye kalan 23 maçlık periyotta çok şeyin değişebileceğini aktaran Bedir, şöyle dedi: ?Önümüzde daha 23 maç var, bu 69 puan eder. Matematiksel olarak düşünürseniz, en alttaki takımın şampiyon olma ihtimali var. Zirvede bulunan Galatasaray´ın puan itibarıyla en alta düşme ihtimali bulunuyor. Yani ihtimaller henüz bitmedi. İleriye umutla bakma açısından 19 puan önemli. 19 puanı bir yana bırakın, takımımızın oyunu, aile ortamı, şehrin kenetlenmesi, takımımızla taraftarımızın bütünleşmesi, harcadığımız emeklerin boşa gitmemesi bizi umutlandırıyor. Hedefimi zaten baştan söylemiştim. İlk yarı itibarıyla puanımızı 25 ve üzeri bir noktaya çekersek o zaman artık çok fazla mütevazı olmaya gerek yok, oturur bazı şeyleri konuşuruz. Ancak henüz daha 19 puanınız varken bundan sonra eğer başarılı olamazsanız, bu 19 puan hiçbir şeye yaramaz. Bunun iki katını alan takımlar bile ligde kalamıyor. Dolayısıyla şimdi başarılıyız ama bu başarı bizi şımartmamalı.?

Haber: ŞEVKET TEKİN



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı