BAŞKAN EROL BERDİR´DEN TARAFTARA ÇAĞRI

BAŞKAN EROL BERDİR´DEN TARAFTARA ÇAĞRI

?BURSASPOR KARŞILAŞMASINDA BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN ?

?BURSASPOR KARŞILAŞMASINDA BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN?

Süper Lig´in 7.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Bursaspor´u konuk edecek. Bu karşılaşma öncesinde Başkan Erol Bedir, yaptığı açıklama ile tüm Kayserilileri müsabakaya davet etti.

Süper Lig´in 7.hafta karşılaşmasında Kayserispor, ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor´u konuk edecek. 30 Eylül Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak olan karşılaşma saat 16:30´da başlayacak.

Mücadele öncesinde Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, taraftarı karşılaşmaya davet eden yazılı bir açıklama yaptı. Bedir, ?Büyük Kayserispor Taraftarına Çağrı´ başlıklı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: ?Sıkıntılı günlerden sonra büyük umutlarla başladığımız ve ona göre hazırlandığımız 2017-18 futbol sezonunun 7.maçında, 30 Eylül Cumartesi günü saat 16.30´da evimizde BURSASPOR ile karşılaşacağız. Kaliteli kadrosuna ilaveler yapan,teknik heyetini yenileyen ve sezona da iyi başlayan Bursaspor ile yapacağımız müsabaka KAYSERİSPORUMUZUN bu sezonki hedefini de belirleyecek özelliktedir. Daha önce şampiyonluk yaşamış taraftarı,ekonomisi ve diğer bileşenleriyle çok güçlü olan Bursaspor karşısında takımımızın galip gelmesi hem puan, hem moral olarak bizi yukarılara taşıyacak hem de ulusal futbol otoritelerinin bir kez daha KAYSERİSPOR´a odaklanmasını ağlayacaktır.Bunlardan daha önemlisi ise,muhtemel galibiyetimiz bizi hedeflerimiz konusunda daha umutlu hale getirecek ve sonraki maçlarımızı daha dikkatli,daha çok destekli oynayacağız.Tabi bu galibiyetler 2-3 maç daha devam ederse,"Gönlümüzdeki hedefleri daha açık hale getirebileceğiz." Bilindiği üzere, Bursa kenti taraftarı ve futbola ilgisi nedeniyle "futbol şehri" olarak tanınmaktadır. Sanıyorum bu sezonki Kayserispor"da (- taraftar-yönetim-şehir bütünleşmesi ve sportif başarılarıyla) KAYSERİmizin´de "Futbol-Dostluk-Barış şehri" olması yönünde katkı sağlayacaktır. Bursaspor kendi evinde 30-40.000 seyirciye oynamaya alışık ve kendi ateşli taraftarıyla övünen bir kulüptür.Buna saygı duymakla birlikte özellikle son maçlarımızda sayısal olarak da hızla artan "maça gelen taraftarlarımızın" destek ve tezahhürat kalitesi ise diğer takımlarla kıyaslanmayacak şekilde üst düzeydedir. Cumartesi günü saat 16.30´da,çalışma günü olmasına rağmen,işverenlerimizin anlayışlı davranacağına inanıyor,gündüz saatleri olsa da en az 20.000 taraftarımızın Kadir Has stadına gelebileceğini düşünüyorum.                 Maça gelerek, çalışanını maça göndererek, gelemese de gönülden destekleyerek takımlarına "KAYSERİSPORUMUZA" sahip çıkan herkese teşekkür ediyor,                 "Herkese,her sese,her nefese" ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyorum.                 Büyük hedeflerin başlangıcı için bütün Kayserispor sevdalılarını, küfür ve hakaret olmadan 90 dakika  destek için Bursaspor maçına davet ediyorum.?

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı