BAŞKAN GÜLCÜOĞLU:

BAŞKAN GÜLCÜOĞLU:

?SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI AŞAMA AŞAMA GENİŞLETİLECEK"

   Sağlık Mahallesi Mehmet Özcan Caddesi´nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu sıcak asfalt çalışmalarının aşama aşama genişleteceğini ifade etti.
   Daha önce alt yapı eksikleri giderilen Sağlık Mahallesi Mehmet Özcan caddesinde asfaltlama çalışmaları başladı. Kesilen kurban ve yapılan dualarla başlayan çalışmalara vatandaşlar büyük ilgi gösterirken yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Başkan Gülcüoğlu yaptığı açıklamada:? Buranın daha önce kanal ve suyunda alt yapı çalışmaları yapıldı. Daha sonra enerji nakil hatları yer altına alındı. Doğalgaz tesisatı da döşendikten donra gördüğünüz gibi bazalt kaldırım ve akabinde parke kaldırım çalışmaları yapıldı. Şimdi ise yapılan bütün bu çalışmaların üstünün kapatılması dediğimiz sıcak asfalt ile asfaltlanması işlemine geçildi. İnşallah bundan sonra bütün bir kentimiz aşama aşama etap etap bu şekle dönüştürülecek. Diğer mahallerde bu çalışmayı yapmamamızın nedeni ise malumunuz alt yapıda bir değişiklik yapılacak hemen bu üzerinde bulunduğumuz noktadan batıya doğru giden bütün caddelerimiz açılacak. Su şebekesi yenilendikten sonra doğalgazı enerji nakil hatları ve diğer çalışmaları da yapıladıktan sonra aynen gördüğünüz bu şekliyle kapatılarak inşallah daha yaşanabilir, daha modern, ulaşım sorununu, alt yapı sorununu çözmüş bir Bünyan´ı inşallah memleketlimize hemşehrilerimize bırakmayı düşünüyoruz? şeklinde konuştu.
   Başkan Gülcüoğlu başlatılacak yeni projelerle Bünyan´ın adeta bir şantiye görüntüsü alacağını belirterek:?Şuan itibariyle günlük 20 mahallede bir çalışma sergiliyoruz. Bütün kamuoyunun malumu bu çalışmalar. Gelecek sene ise daha önce projelendirilerek ihale edilen projelerin başlatılmasıyla bir şantiye görünümü alacak Bünyan´ımız? değerlendirmesinde bulundu?
   Sağlık mahallesi sakinleri ve Mehmet Özcan caddesi esnafları ise doğalgaz hizmeti ve asfaltlama çalışmaları için Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu´na ve Bünyan Belediyesi´ne teşekkürlerini ileterek yapılan hizmetlerden memnun olduklarını özellikle doğalgaza kavuşmuş olmalarının kendileri için büyük bir hizmet olduğunu ifade ettiler.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor