BAŞKAN GÜLCÜOĞLU´NDAN BAYAN BELEDİYE PERSONELİNE

BAŞKAN GÜLCÜOĞLU´NDAN BAYAN BELEDİYE PERSONELİNE

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ HEDİYESİ

 

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede görev yapan bayan personel ile bir araya geldi.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu belediyenin farklı birimlerinde görev alan bayan personel ile bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Başkan Gülcüoğlu burada yaptığı konuşmada; ? Tabi ki biz Müslümanlar kadınlarımızı sadece 8 Mart dünya kadınlar gününde hatırlayan bir topluluk değiliz. Zira dinimizde cennettin anaların yakarlı altında olduğunu vaat eden bir dindir. Kadının kutsiyetini çok açık olarak ortaya koyan bir dinin mensubuyuz. Gerçekten kadınlar bizim başımızın tacı, derdimizin ilacı, analarımız, bacılarımız, eşlerimiz, kardeşlerimizdir. Kadınlarımızın sadece 8 Mart Dünya Kadınlar gününde hatırlanmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Bizler çocuklarımıza kadınlarımızın, annelerimizin, eşlerimizin kutsal birer varlık olduğunu anlatmak suretiyle kamuoyunda sıklıkla gündeme gelen kadına şiddettin de önüne geçeceğiz İnşallah. Zira üzülerek kamuoyunda izliyoruz kadına yönelik şiddettin çok alenen ve her geçen gün artarak devam ettiği bir dünyadayız. Bu mana âleminden ayrılarak maddeci bir ruhla insanlara yaklaşmanın bir neticesidir. Maddeci ruhla insanlara yaklaşan zihniyetin ürünüdür. Zira bizler İnsanı Eşrefi mahlûk olarak görüyoruz. Bu çerçevede inşallah kadına şiddettin olmadığı Özge Can ve Cansellerin hayattan koparılmadığı, herkesin bir birini desteklediği bir dünyanın tesis edilmesi en büyük temennimizdir. Bu dünyada sizin yeriniz ve öneminiz çok farklı sizler toplumumuzun görünmeyen kahramanlarısınız. Kiminiz iş hayatında kiminiz ev yaşamında. Allah sizlerin yar ve yardımcısı olsun. Bu duygu ve düşünceler ile hepinizin, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.? diye konuştu.
Samimi bir ortamda geçen toplantıda Başkan Gülcüoğlu bayan personele karanfil vererek bütün bayan personelin bu günü aileleriyle birlikte geçirmeleri için izinli olduğunu duyurdu. Kadınlarda duyarlılıklarından dolayı Başkan Şinasi Gülcüoğlu´na teşekkür etti.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi