BAŞKAN HİÇYILMAZ:

BAŞKAN HİÇYILMAZ:

?BU BİNA İLE KAYSERİ´YE ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAĞIZ? ...

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri tüccarına daha kaliteli hizmet sunmak için sabırsızlandıklarını ve 13 Şubat 2017 Pazartesi gününden itibaren yeni binada hizmet vermeye başlayacaklarını duyurdu.
Kayseri´nin üretimde, ticarette ve ihracatta Türkiye´nin önemli şehirlerinden biri olduğunu belirten Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ?Kayseri, şimdiye kadar yapmış olduğu atılımlarla, Türkiye´de model olarak gösterilen şehirlerarasında yerini almış ve marka olma yolunda hızla ilerlemektedir. Şehrimizin bu hızlı gelişimi içerisinde Kayseri Ticaret Odası Yönetimi olarak, Kayseri´ye yeni değerler katabilmenin gayreti içerisindeyiz. Yeni binamızın üyelerimize hizmet sunmaya başlayacak olması, Kayseri´ye önemli bir katkı anlamına gelmektedir? değerlendirmesinde bulundu.
Sözlerinin devamında Kayseri Ticaret Odası´nın üye sayısının her yıl bin 300-bin 400 kadar arttığını kaydeden Hiçyılmaz, ?Üye sayımızdaki artış hızının böyle devam etmesiyle, Kayseri Ticaret Odası 10 yıl sonra 30 bin üyeye ulaşan bir oda konumuna gelecektir. Yeni binamız, bu artışı göz önüne alınarak ve 40-50 yıl sonrasının ihtiyaçları düşünülerek planlanmıştır. 14 bin 565 metrekarelik arazimizin bir kısmı üzerinde yer alan yeni hizmet binamızda; 2 bodrum, 1 zemin, 2 kat olmak üzere 5 kat ve toplam 18.000 metrekare kapalı alan bulunmaktadır. Binamızda; hizmet ve yönetim birimlerinin yanı sıra, 500 kişilik konferans salonu yer almaktadır. 450 kişilik restoran, 175 araçlık kapalı olmak üzere 250 araçlık otopark alanı, 110 kişilik eğitim salonu, meslek komitesi toplantı odaları, sergi ve geniş peyzaj alanları da üyelerimizin hizmetinde olacaktır? ifadesini kullandı.
Yeni binanın Kayseri´ye çok büyük katkılar sağlayacağını ifade eden Başkan Hiçyılmaz, ?Yeni binamız, TOBB bünyesinde gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantılar için de Ankara dışında önemli bir merkez olacaktır. Ankara´nın doğusunda çevre odaların katılımı ile gerçekleştirilecek bölgesel toplantılar yeni binamızda yapılabilecektir. Bu bakış açısıyla odamız, Kayseri´yi iş dünyasının İç Anadolu´daki yeni buluşma merkezi haline getirecektir. Kendi iş yerlerinde misafirlerini ağırlama imkânı olmayan üyelerimizin kullanımı için yeni binamızda toplantı salonlarımız bulunmaktadır. Üyelerimiz bu salonlarda hem misafirlerini ağırlayabilecek hem de iş görüşmelerini rahatlıkla gerçekleştirebileceklerdir. Bunun yanı sıra, Kayseri´ye misafir olarak gelen oda başkanlarımızın kullanımına ayrılmış bir mekân da mevcuttur. Hizmet binamızın hemen arkasındaki arsamızın kalan kısmı, yap-işlet-devret modeli ile yapılacak otel, rezidans veya iş merkezi yatırımına uygundur. Bu konuda tüm yatırımcılarımıza çağrıda bulunuyorum. Bu alanda yapılacak yatırım, şehrin bu bölümünde yaşanacak gelişmeler göz önünde bulundurulduğunda kârlı bir yatırım imkânı da oluşturabilecektir? şeklinde konuştu.
Sözlerinin sonunda yeni binanın sosyal bölümde yer alan 450 kişilik restoranın yatırımcılara açık olduğunu hatırlatan Başkan Hiçyılmaz, ?Şehrin gelişime müsait alanında restoran yatırımı yapmak ve markalarını Kayseri´ye taşımak isteyen tüm firmalarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Kayseri Ticaret Odası´nın hemen yanı başında yer almak büyük bir fırsattır. Yatırım yapmak isteyen firmaların kendi konseptlerini rahat uygulayabilmeleri amacıyla yalnızca restoranın iskelet yapısı tamamlanmıştır? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları