BAŞKAN HİÇYILMAZ, ODA ÜYELERİNİ

BAŞKAN HİÇYILMAZ, ODA ÜYELERİNİ

AİDAT YAPILANDIRMASI KONUSUNDA UYARDI

30 Haziran 2016 tarihinden önceki borçlar için faiz affını içeren yeniden yapılandırma yasasının tüccar için büyük bir fırsat olduğunu belirten Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, ?Borç yapılandırma fırsatı, ekonomik sıkıntı çeken işletmelerin rahat bir nefes almalarını sağlayacaktır. Üyelerimiz bu fırsatı kaçırmamalıdır.? dedi.
Bu düzenlemeden dolayı Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne ve Hükümet´e teşekkür ettiklerini kaydeden Başkan Hiçyılmaz, ?Aidat borçlarının yeniden yapılandırılmasına imkân veren düzenleme, üyelerimizi sevindirdi.Kayseri Ticaret Odası üyeleri adına, bu düzenlemelerde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Oda aidat borçlarının faizlerinin affedilmesi önemli bir gelişmedir. Aidatlarını ödeyemeyen üyelerimiz bu düzenlemeden mutlaka yararlanmalıdır.? şeklinde konuştu.
Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin Kanunun yürürlüğe girdiğini hatırlatan Hiçyılmaz, borç yapılandırmasından yararlanmak isteyen Oda üyelerinin 31 Ekim 2016 tarihine kadar bir dilekçe ile Kayseri Ticaret Odası´na başvurmaları gerektiğini kaydetti. Yasanın 30 Haziran 2016 tarihinden önceki aidat borçlarını kapsadığını hatırlatan Hiçyılmaz, yasanın yürürlüğe girdiği 19 Ağustos 2016 tarihinden önce kısmen veya tamamen ödenmiş borç asıllarına isabet eden gecikme faizinin silineceğini belirtti.
Oda üyelerinin bu kapsamdaki borç tutarını en fazla 6 taksite bölerek ödeme imkânı bulunduğunu kaydeden Hiçyılmaz, bazı bankalara ait kredi kartıyla da taksitlendirme yapılabileceğini ifade etti.
Hiçyılmaz, ?Ödemelerini peşin yapmak isteyen üyelerimiz, başvuru dilekçelerinde bu isteklerini belirterek, kanunla belirlenen 31 Ekim 2016 tarihine kadar aidat borcu asıllarını ödeyebileceklerdir. Askıdaki üyelerin peşin ödeme yaparak borçlarını kapattıkları gün itibariyle askıdan indirme işlemi yapılacaktır. Taksitli ödeme yapma seçeneğini dilekçe ile bildiren üyelerimiz ise taksitlerin tamamını ödemeleri halinde son taksit ödeme günü itibariyle askıdan indirileceklerdir.? ifadelerini kullandı.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ