BAŞKAN HİÇYILMAZ´DAN

BAŞKAN HİÇYILMAZ´DAN

DÜNYA KALİTE GÜNÜ MESAJI

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Dünya Kalite Günü ve Avrupa Kalite Haftası´na ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Hiçyılmaz, ?Oda olarak hedefimiz, üye odaklı ve kaliteli hizmeti en iyi şekilde sunmaktır? dedi.
Başkan Hiçyılmaz, Dünya Kalite Günü´nün Birleşmiş Milletler tarafından, dünyada birey ve kurumların kalite konusunda farkındalığını sağlamak amacıyla 1990 yılında kutlanmaya başladığını hatırlattı.
Her yıl Kasım ayının ikinci perşembesinin ?Dünya Kalite Günü? olarak kutlandığını ifade eden Hiçyılmaz, ?Bu yıl 10 Kasım´da kutlanacak olan Dünya Kalite Günü´nün teması, ?Operasyonel Yönetimi Öne Çıkarmak´ olarak belirlenmiştir. 7-13 Kasım Avrupa Kalite Haftası´nın teması ise ?Sonuçlar için Kalite´ şeklindedir. Avrupa Kalite Haftası, Avrupa Kalite Teşkilatı (EOQ) tarafından organize edilmektedir. Bu hafta, rekabet için kamuoyunun bilinçlendirilmesi, tanıtım ve avantajlarının gösterilmesi ve kalitenin öneminin anlatılmasını amaçlamaktadır? ifadelerini kullandı.
Başkan Hiçyılmaz, ?Mal ve hizmet üretiminde ve müşteriye sunulmasında kalite; ülke kaynaklarının kullanımı ve toplumun yaşam düzeyinin yükseltilmesi açısından önem taşımaktadır. Bireyler, kurumlar ve ülke olarak büyümek, gelişmek ve ilerlemek için kalitenin özünü oluşturan ilkelerin özümsenmesi önem arz etmektedir? diye konuştu.
Kayseri Ticaret Odası yönetimine geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalarla yenilikçi bir anlayışı benimsediklerini kaydeden Hiçyılmaz, ?Şu an mevcut olan yapımızda; TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, TOBB Akreditasyon Sistemi, TS ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve TS ISO IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi uygulanmaktadır. Sunduğumuz tüm hizmetlerde kalite yönetim sistemlerinin getirdiği uygulamaları temel alarak üyelerimize fayda sağlamaktayız. Oda olarak hedefimiz, üye odaklı çalışmalarımızda kaliteyi ön planda tutarak, hizmetlerimizi en iyi şekilde sunmaktır? şeklinde konuştu.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor